tiistai 6. joulukuuta 2011

Ensilumi

Siru ja "esine"
Aamulla tosiaan lunta oli satanut monta metriä, ainakin pituussuunnassa. Siru oli tohkeissaa lähdössä tavanomaiselle aamu-ulkoilulleen ja ovenraosta koira livahtikin tuttuun tapaan ulos, kunnes... stop! Täysi pysähdys rapulle. 4,5 kk ikäinen Siru kun ei ennen moista valkoista "ainetta" ollut nähnyt, ei alkuun ollut ollenkaan vakuuttunut, voiko sen päälle astua saati sen päällä kävellä. Hetken näki (ja suorastaan kuuli) miten pienessä päässä isot rattaat raksuttivat, kunnes Siru päätti leikkiä upporikasta tai rutiköyhää ottamalla riskin ja hyppäämällä kohti tuntematonta! 
 
Hätä osottautui kuitenkin turhaksi, sillä lumi oli täysin vaaratonta ja hetken päätä Siru paineli ympäri pihamaata! Ja tämän suuren lumipeitteen alta sai vielä hyvin kaivettua myrskyn heittelemiä koivunoksia esiin!

Siru 4,5 kk

"Katso"

Kyllä sillä jossain pitäisi pallokin olla...
Nyt Sirullakin on oma kuvagalleria!

- Hilla

1 kommentti:

  1. Oi voi, kun katsoo näitä Sirun kuvia niin väkisinkin tulee ajatus mieleen, että milloinkohan meille tulee uusi koira.

    Juteltiin itseasiassa aamulla tästä aiheesta ja varmaan saksanpaimenkoiraurospentu haetaan sitten kotiin, kun isäntä jää "lomalle" eli huhtikuussa. Yritän itsekin ottaa talviloman siihen aikaan jos vaan töistä antavat..

    VastaaPoista