torstai 22. joulukuuta 2011

Maastoilua

Vihdoin minulla sitten alkoi se kauan odotettu joululoma ja pääsinkin tänään lähtemään tallille jo aamupäivällä. Oli pirteä pakkasilma, vaikka pakkasta ei ollutkaan kovin paljoa.
Tänään oli ohjelmassa maastoilua Napin ja Bertan kanssa, sillä Nea tuli tänään myös tallille. Ennen kuin lähdimme lenkille, kuivailimme vähän hevosia ja poneja. Ponit olivat pörröisiä ja vaikuttivat tyytyväisiltä siihen, että pakkanen oli hieman kovettanut mutaista tarhaa.
Nappula
Berta
Oona
Satuimme myös näkemään tallilla ihmeellisen luonnonilmiön, jota ei täällä Turussa ole paljoa näkynyt …nimittäin auringon! Aurinko paistoi aivan hetken aikaa, kunnes se taas katosi jonnekin harmaan pilviverhon taakse. Sain kuitenkin ikuistettua tämän kauniin hetken, kun otin Napista ja Neasta muutaman kuvan. Nappi oli oikein kuvauksellisella päällä ja söpöili kameralle ruskeilla nappisilmillään ;)
Nappi ja Nea :)
Oona ja muut hevoset katsoivat kateellisina, kun Nappi pääsi laitumelle :D
Kuvailujen jälkeen haimme myös Bertan ja sitten mentiinkin laittamaan ponit kuntoon lenkkiä varten. Nea sai tänään mennä Bertalla, sillä itse halusin välillä ajaa Nappia ja samalla testata uutta aisakelloa, jonka Hilla oli ostanut Napille. Ponit olivat molemmat pirteitä ja tyytyväisiä päästessään pitkästä aikaa maastoon. Nappi kulki Bertan perässä innoissaan, pienen aisakellon kilkattaessa. Lenkissä meni puolitoista tuntia ja tallille takaisin päästyämme loimitimme ponit ja veimme takaisin tarhaan, jonne ne jäivät tyytyväisinä mutustelemaan päiväheiniään.
- Roosa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti