lauantai 11. helmikuuta 2012

Hammaslääkärissä

Kuten otsikosta voi jo päätelläkin tänään oli ohjelmassa hevosten hampaiden raspaus.  Hammaslääkäri saapui jo heti aamusta, joten Nappi ja Oona pääsivät suoraan aamuheinien jälkeen talliin raspattaviksi.
Oonan vuoro oli ensimmäisenä ja Nappi piti neidille tallissa seuraa. Oonan suusta löytyi harmittavankin paljon piikkejä, mutta ne saatiin nyt onneksi hoidettua pois. Syynä tähän on varmasti vähän yli vuoden mittainen raspaustauko, joka on Oonan purukalustolle liian pitkä aika. Oona oli koko raspauksen ajan kuitenkin nätisti, mitä nyt vähän päätään keikutteli mutta ei paljoa.
Kun Oonan hampaat oli saatu hoidettua, sai neiti mennä karsinaansa odottamaan Napin hampaiden raspauksen ajaksi. Napin suusta ei oikeastaan mitään löytynyt ja poni oli koko raspauksen ajan nätisti paikallaan, mikä oli suuri yllätys sillä viime raspauksessa poni peruutti käytävän perimmäiseen nurkkaan mököttämään.
Kun molempien hampaat oli saatu hoidettua, pääsivät ne takaisin ulos nauttimaan hieman lämpimämmästä säästä. Tänään nimittäin täällä pakkasasteita ei ollut kuin -1!
Jottei postauksesta kuitenkaan aivan kuvaton tulisi, lisäsin loppuun muutaman viime sunnuntain irtojuoksutuskuvan :)-Roosa

2 kommenttia:

  1. tää sun blogi on aivan ihana! aloin vasta äskettäin lukemaan tätä, mutta oon jo aivan ihastunu tähän. kirjotat aivan älyttömän kivasti ja elävästi, ja postauksissa on kivoja kuvia :) laitoin sut mun "suosittelen" listalle blogissani =)

    VastaaPoista
  2. Sonja, Kiitos! Mukava kuulla, että kirjotustyylini ei ole pitkästyttävää, sillä itselle välillä tulee sellainen olo! :) Osa kirjoituksista on kuitenkin siskoni Hillan kirjoittamia. Se kumman tekstiä lukee näkyy aina teksitin lopussa olevasta "kuittauksesta" :)

    -Roosa

    VastaaPoista