torstai 8. maaliskuuta 2012

Rimadonna täyttää pyöreitä

Aika rientää ja näin ollen on todettava, että meidän Rinsessamme Oona on saavuttanut tänään yhden merkkipaalun elämässään täyttämällä pyöreitä. Mittariin neidille tuli 10 vuotta! Siksipä päätin tehdä neidin elämänvaiheista ihan oman postauksensa, jonka kuvamateriaalista haluan nyt heti alkuun kiittää Saijaa, Minnaa ja Virpiä, Oonan edellistä perhettä!

~ Vuosi 2002 ~

Syntymän ihme!
Oona näki päivänvalon ensikertaa 8.3. kasvattajansa luona Koski TL:ssä. 

~ Vuosi 2003 ~

Myytävänä
Vuoden ikäisenä Oona oli myytävänä yhdessä muiden samanikäisten varsojen kanssa. Oonan edellinen perhe kertoi Oonan tehneen heihin vaikutuksen uteliaisuudellaan ja rohkeudellaan. Toisten varsojen kierrellessä ja tarkkaillessa ostajaehdokkaita kauempaa, Oona marssi määrätietoisesti suoraan tervehtimään laitumen uusia kaksijalkaisia tulokkaita. 

Uusi koti ja uudet ystävä. Kuvassa Oona ja Peppi.
Uudessa kodissaan Oona tutustui ensikertaa valkoisiin poneihin, nenäliinoihin! Oonan pitkäaikaiset ystävät (=nenäliinat) olivat welsh -ponit Pette sekä Peppi, joka varsoi laumaan vielä yhden jäsenen lisää, Lillin, muutamaa vuotta myöhemmin. 


Oona osallistui varsanäyttelyyn Turun Metsämäessä ja palkittii II-palkinnolla. Lisäksi Oona oli luokan toiseksi paras varsa. 

~ Vuosi 2004 ~
Oona (vas.) ja muita nuoria
Saijan mukana Oona oli vuoden Ypäjän hevosopistolla, jossa pääsi harjoittelemaan ravihevosen elämää muiden samanikäisten nuorten hevosten kanssa.

Oona osallistui toisen kerran varsanäyttelyyn, josta jälleen II -palkinto sekä luokan toiseksi parhaan varsan -kunniamaininta. 

~ Vuosi 2005 ~ 

Oonalla ajettiin säännöllisesti, joten hevosesta kehittyi hyvin luotettava ja mukava ajohevonen. 

~ Vuosi 2006 ~

Oonalla aloitettiin ratsastaminen. Neiti oppi perusasiat, joista meidän onkin ollut mukava työstää yhteityöhaluista hevosta eteenpäin. 
~ Vuosi 2007 ~
Oona ja Peppi
Oona ja ponit Peppi, Pette ja Lilli
~ Vuosi 2008 ~
Oona ja Peppi

~ Vuosi 2009 ~
Oona muutti meille ja sai ihan ikioman nenäliinan, Napin! Tästä eteenpäin tarina taitaakin olla teille tuttua! Voit lukea tarkemmin Oonan esittelytekstistä, mikäli et vielä ole sitä ehtinyt lukaista.

~ Vuosi 2010 ~ 

~ Vuosi 2011 ~


~ Vuosi 2012 ~

Oona täyttää pyöreitä! Onnea neidillemme, Rinsessa Rimppakintulle! <3

-Hilla

5 kommenttia:

 1. Onnea Oona!

  p.s. Luin ensin, et Primadonna näyttää pyöreältä xD

  VastaaPoista
 2. Onnea Oona!
  Ompa kiva että sulla on kuvia Oonan koko elämän ajalta. :) Harmi että en tiä mitään Nasun elämästä Ruotsissa. Olis ollu hauska nähdä millanen se on ollu varsana ja nuorena.
  No, Kamia oon onneksi saanu nähdä syntymästä asti. :)

  VastaaPoista
 3. Kuvista kiitos kuuluu Oonan edellisille omistajille! :)
  -H

  VastaaPoista
 4. Hienon jutun olette kirjoittaneet, Rinsessa on päässyt arvoiseensa kotiin! :) t. Saija, Minna ja Virpi

  VastaaPoista