keskiviikko 30. toukokuuta 2012

Kisakuulumisia: Pulla pinkoo jälleen

Niin ja tällä kertaa Tampereen Teivossa!


Eilen lähdettiin kohti Teivoa jo kahden aikaan, sillä matka täältä Turusta sinne kestää parisen tuntia. Perillä jatkettiinkin tutuin rutiinein: voilokinhaku, poni ulos kopista, valjastus ja sitten vaan lämmittämään!
Lämmitin Bertaa radalla kolme kierrosta tutun kaavan mukaan: kaksi ensimmäistä ilman sekkiä ja viimeinen kierros sekki kiinni. Viimeinen kierros mentiinkin jo vähän reippaammalla vauhdilla!


Matkana oli 2100 metriä ja volttasimme Bertan kanssa numerolla yksi 20 metrin pakilta. Kun sitten komento ”Aja!” kuului lähdettiin Bertan kanssa pinkomaan takaa tulevia nopeampia poneja karkuun! Berta pysyi kärjessä aina takasuoran loppuun asti, kunnes sitten pidemmiltä takamatkoilta lähteneet ponit kirivät rinnalle ja menivät ohi. Lopputuloksena Berta juoksi matkan ajassa 2.13,3! Parannusta siis viimekertaisesta, joten tyytyväinen saa taas olla! :)


Startin jälkeen poni pääsi vielä suihkuun. Pesupaikalla Berta ei olisi millään uskaltanut astua pesukarsinassa olleen muovimaton päälle, sillä se oli ponista niin epäilyttävän näköinen! Lopulta poni suostui sen päälle astumaan ja peseminen sujui näin helpommin, kun poni ei seissyt ihan vimpulassa :D Pesun jälkeen Berta pääsi koppiin tutkimaan heinäpussin sisältöä ja sitten lähdettiinkin kotia kohti.


- Roosa  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti