keskiviikko 2. toukokuuta 2012

Ratatreeniä

Myöhästyneet vapun toivotukset kaikille! Taas tulee kirjoitettua eilistä tekstiä, mutta en eilen illalla enää ehtinyt blogiin kirjoitella.  

Eilen päätin taas hypätä hieman Bertalla. Treenattiin tällä kertaa ihan kunnon rataa ja kasasinkin kentälle kaiken kaikkiaan viisi estettä, joista olin suunnitellut kuuden ja seitsemän esteen radat. Alkuun ratsastelin Bertalla pääty-ympyröillä, sekä otettiin muutamia ravi-käynti-ravi siirtymisiä, sekä laukkaa. Laukassa tulin aluksi pientä 30cm pystyä muutaman kerran molemmista suunnista. Muutaman hypyn jälkeen nostettiin esteet noin 50cm tietämille ja sitten aloinkin tulla ensimmäistä rataa.

Päätettiin Bertan kanssa lisätä hieman haastetta- hypättiin silmät kiinni! ;D Kokeilkaas perässä!

Ensimmäinen rata meni kyllä omalta osaltani ihan sähläykseksi. En ollut tarpeeksi hereillä selässä ja ennakoin hypyissä, jolloin Berta rehellisenä ponina hyppäsi silloin kun käskin ja hypyt olivat mitä mielenkiintoisimpia… Tulimme toisen kerran radan ja nyt meno alkoi luonnistua jo hieman paremmin. Toisen radan jälkeen nostettiin esteet 60cm korkeuteen ja tulin toisen radan. Tällä kertaa meno tuntui paljon paremmalta, enkä itsekkään säheltänyt selässä niin hirveästi ;)  Lopuksi tultiin vielä lyhyempi rata, jonka jälkeen olikin loppuravien vuoro.Näin loppuun voin vielä paljastaa, että ilmoitin itseni ja Bertan ensi sunnuntaiksi (6.5.) lähitallin estekisoihin, joissa menemme luokat 50cm ja 60cm. Lähdetään kisoihin hakemaan puhtaita ja siistejä ratoja eli sen suurempia tavoitteita ei meillä ole :)

-Roosa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti