sunnuntai 10. kesäkuuta 2012

Kisakuulumisia: Onnistunut ravipäivä Vermossa!

Harmaasta ja sateisesta säästä huolimatta suuntasimme tänään (tai siis eilen...kirjoittaminen venähti vähän... :D) Bertan kanssa kohti Helsinkiä ja Vermon ravirataa, jossa tänään järjestettiin Vermon historian ensimmäiset poniravit. Vaikka alkumatkasta ilma vaikuttikin kurjalta, onnistuimme pysymään kuivina, sillä sadekuurot tulivat aina vain automatkojen aikana.Bertan lähtö oli päivän kuudes ponilähtö, jossa Bertan kanssa 1600m matkalle lähti yhteensä yksitoista ponia. Lähdimme Bertan kanssa 120m pakilta. Lähtö saatiin heti ensimmäisellä yrittämällä läpi ja niinpä sitten lähdettiin Bertan kanssa kirimään edestämme lähteviä poneja kiinni. Berta tuntui alusta asti todella hyvältä, ja juoksu tuntui muutenkin kulkevan ponilla tänään paljon paremmin, mitä aikaisemmin. Lopputuloksena Berta kiri seitsemännelle sijalle uudella ennätyksellään 2.08,1! Ei voi olla muuta kuin tyytyväinen tuohon super-poniin! :D
Lähdön tulokset näet täältä.


- Roosa

6 kommenttia:

 1. Onnea uudesta ennätyksestä, hienoa! :)

  VastaaPoista
 2. Onnea uudesta ennätyksestä ja muutenkin hienosta juoksusta! Mua harmittaa kun ei saatu Monsun kanssa kyytiä tonne , oli vissiin aika hulppeat poniravit :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Harmi, ettette päässeet Monsun kanssa tulemaan. Kyllä Vermo oli pistänyt parastaan näiden ensimmäisten poniravien järjestämisen suhteen! :)

   -R

   Poista
 3. Teillähän on mennyt hyvin raveissa! Onnea!

  VastaaPoista