lauantai 9. kesäkuuta 2012

Oonuska lähtee reissuun

Tässä viime päivinä Oonan suhteen oli vähän tohinaa päällä, sillä neiti oli lähdössä kyläreissulle. Oonan tavaroita pestiin ja kasattiin valmiiksi, ja lopulta rinsessa lastattiin koppiin. Nappi lähti tietysti saatille, varmistamaan, että minne se hänen oma Oonuskaisensa oikein matkustaisi. 
Bisse ja Oona

Bisse ja Oona tekevät tuttavuutta Ressun selän yli.

Oona muutti minun kesälomani ajaksi Kiikkaan, ystäväni tallille ja näin ollen myös lähemmäs kotiani. Tarkoituksena olisi ystäväni toimesta hieman opettaa Oonalle uusia juttuja ratsastuksen maailmasta.

Oonaa vastassa oli kaksi aivan ihanaa, Oonalle uutta hevosystävää: 20 -vuotias Ressu ja 3 -vuotias Bisse. Kolmikko tuli heti juttuun, kuin olisivat toisensa entuudestaan tunteneet. Vähän haisteltiin ja sitten jo Ressu ja Bisse johdattivat Oonan suurille laitumille evästämään. Minulla oli kamera valmiustilassa koko ajan, mutta mitään järin ihmeellisiä otoksia kolmikosta ei saanut, koska kukaan ei intoutunut juoksentelemaan.
Kolmikko evästämässä

Ehkä viisi juoksuaskelta tuli jokaiselle...

Utelias Bisse
Nappi vähän ihmetteli, kun Oona jäi reissulle, mutta kotona oli kuulemma heti mennyt oman laumansa pariin. Kaipa pumpuliponimme muutaman viikon eron (tai loman) Oonasta kestää. ;) Ja nyt kun reitti on Napille tuttu, saa poni tulla ystäväänsä hakemaan, sitten kun kotiinpaluun aika koittaa.

- Hilla

4 kommenttia:

 1. Onpa ihana, että sait Oonan kesälomasi ajaksi lähemmäksi sinua! =)

  VastaaPoista
 2. Tuleekos Oona takaisin kotiin Mini-Miittinkiksi vai tuutteko välillä käväisemään täälläpäin? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Roosa tuo sillä kertaa Bertan tutustumaan Minin oppeihin. :)
   -H

   Poista