sunnuntai 15. heinäkuuta 2012

Kisakuulumisia: Kurainen kisapäivä

Tänään olikin vuorossa tämän kesän ensimmäiset koulukilpailut! Sää ei meitä tällä kertaa suosinut, sillä vettä lotkotti yhtämittaa tummanharmaalta taivaalta - ei siis toivoakaan siitä, että olisi voinut pysyä kuivana!


Tulin tallille melko aikaisin, sillä halusin tällä kertaa panostaa kisoja varten vähän enemmän ja väkersinkin Bertalle harjan tyveen pienen kalaverkonpätkän. Ylimmäistä kerrosta pääsivät koristamaan myös pienet valkoiset timanttikoristellut rusetit. Poni oli kyllä kampauksessaan oikein suloinen!

Kisapaikalla Varjo-tallilla pääsinkin heti lämmittämään. Verryttelyalueen pohja oli tämän ihastuttavan rankkasateen ansiosta yhtä kuravelliä ja tästähän Berta- prinsessa ei oikein pitänyt! Poni oli aluksi hirveän tahmea ja katseli jalkoihinsa aina, kun ylitimme jonkun vähän isomman mutalammikon sen näköisenä, että ”Hyi! Pitäisikö minun astua muka tuohon?!”. Hetken liejua ihmeteltyään, Berta alkoi liikkua paremmin.
Varsinainen kilpailukenttä oli onneksi säilynyt paremmassa kunnossa, eikä siellä ollut läheskään niin mutaista kuin verryttelyssä. Kun sitten tuomari vihelsi meille lähtömerkin, ohjasin Bertan keskihalkaisijalle. Alkutervehdyksessä Berta huomasi kentän aidan toisella puolella jonkun komean ruunan, jolle neidin piti jotakin huudella ja tässä kohtaa ponin keskittyminen vähän herpaantui :D En sitten tiedä, mikä siinä hevosessa oli niin ihmeellistä, mutta Berta hirnui tälle vielä muutaman kerran jälkeenpäinkin (kuten videosta näkyy…), oli ilmeisesti vaan niin komea herra ;)

Ensimmäinen kokorataleikkaa lisäyksineen ei oikein mennyt putkeen, sillä Berta nosti laukan kesken kaiken. Muuten rata sujui ilman suurempia rikkeitä, poni olisi kyllä saanut olla enemmän kuulolla. Lopputuloksena suoritimme radan prosentein 60.75%, joka taitaakin olla meidän kärkitulos, joten tyytyväinen saa olla!


Loppuun vielä video meidän radasta. Rata ei ehkä siistein ratamme ollut, mutta saattepa ainakin kuulla Bertan tervehdykset tuolle komealle ruunalle, joka vilahtaa kentän aidan takana!


- Roosa

1 kommentti:

  1. Kivan kuraiset tunnelmat teillä on ainakin ollut! :D Tästä on hyvä jatkaa, kiva letti ponilla. :)

    VastaaPoista