lauantai 14. heinäkuuta 2012

Päivä ponien kanssa

Huomenna tosiaan minulla ja Bertalla onkin sitten ne koulukilpailut ja tänään olikin tarkoitus käydä vielä rataa hieman läpi. Päätin mennä ilman satulaa, kuten olin mennyt eilenkin. Berta oli tänään kyllä loppuajasta todella kiva ja laukatkin sujuivat tänään paljon paremmin! Viikon aikana tehdyt ”laukkasulkeiset” ovat siis tehneet tehtävänsä!


 Tulimme lopuksi myös kerran tuon kouluradan. Berta oli oikein kuuliainen koko radan ajan, ainoastaan toisen laukassa tultavan lävistäjän kurvi meni vähän pitkäksi, mutta muuten rata meni mielestäni oikein kivasti.

Huomista varten pesin myös Bertan varusteet, sekä omat saappaani. Huomenna sitten onkin aamulla edessä vielä ponin puunaus ennen kisoihin lähtöä. Minä ja Berta starttaamme vasta joskus yhden aikaan, joten mitään aikaista aamuheräämistä ei ole luvassa. Toivotaan, että huomenna olisi mukava sää, ettei tarvitsisi sadekelissä ratsastella!

Iltapäivällä päätin vielä käydä ajamassa Napin. Menimme jälleen pellolle ajelemaan, tosin tällä kertaa kiersimme koko isoa peltoa ympäri, kun viimeksi jäimme etummaiselle ”pikkupellolle” laukkailemaan. Nappi oli aluksi vähän laiskahkolla päällä, mutta kun muistuttelin kärryiltä ponille, miten kuuluu liikkua, löytyi lopulta se isompikin vaihde päälle. Taivaalla näkyi synkkiä ukkospilviä, mutta ne lipuivat reipasta vauhtia pois ja pian taivaalta porotti jo aurinkokin!

Kierreltiin isoa peltoa ympäri kolmen kierroksen ajan, välillä ravaillen ja välillä taas laukkaillen. Ajon jälkeen Nappi pääsi takaisin laitumella laidunkavereidensa luo ja joukkio lähtikin saman tien jokirantaan syömään.
- Roosa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti