sunnuntai 9. syyskuuta 2012

Kisakuulumisia: Estekisoissa Varjo-tallilla

Tänään olimme Bertan kanssa Varjo- tallilla estekisoissa, joissa hyppäsimme luokat 60 cm ja 70 cm. Matkan kisapaikalle suoritimme kävellen, sillä sää oli kaunis eikä Varjo-tallillekkaan kävele meiltä kuin 45 minuuttia. 

 
60 cm luokan lämmittelyssä Berta oli oikein kuuliainen ja hypytkin onnistuivat hyvin. Radalla Berta toimi moitteettomasti ja liikkui reippaassa laukassa koko radan ajan. Parilla esteellä itse säädin taas selässä ja lähdin liian aikaisin hyppyyn, mutta Berta korjasi tilanteet ja pääsimme puhtaasti radan läpi! Tavoite siis suoritettu ensimmäisen luokan osalta! :)
 
 
70cm luokassa lähdimme jo kolmantena, joten rataan en kauaa ehtinyt tutustua. Lämmittelyssä otin muutaman hypyn molemmille esteille, jonka jälkeen siirryimmekin odottamaan omaa vuoroamme.
 
 
Radalla Berta eteni reippaasti ja hypytkin onnistuivat ihan hyvin. Parille esteelle tulimme vähän liian lähelle, minkä seurauksena Berta teki hieman hassun hypyn, mutta muuten rata sujui kivasti. Pääsimme puhtaasti niin perusradan kuin uusinnankin ja ajallamme siirryimme luokan neljänsiksi. Roikuimmekin neljän parhaan joukossa aina viimeisen ratsukon suoritukseen asti, sillä tämä ratsukko voitti koko luokan. Tavoitteenani oli kuitenkin saada puhdas rata ja tämän tavoitteen saavutimme! :)
 
 
Kotona Bertaa odotti pussillinen porkkanoita palkaksi hyvin menneistä radoista ja  poni saikin mutustella niitä samalla, kun kylmäsin neidin jalkoja.
 
- Roosa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti