tiistai 11. joulukuuta 2012

Joulukalenterin 11. luukku: Onni-poika


Blogissamme esittelemme nelijalkaisiksi ystäviksemme Napin, Oonan, Bertan ja Sirun. Tähän ei kuitenkaan karvakorvalaumamme lopu, sillä joukkoomme kuuluu vielä oma pieni kuikuttajamme Onni! Onni ei olekaan aikaisemmin blogissamme esiintynyt, mutta nyt ajattelin hieman valottaa teille, kuka Onni oikein on?


Onni on oma ”pieni”, kohta nelivuotiaaksi kääntyvä mustankirjava marsumme, joka asustaa kotonamme keittiön nurkassa omassa häkissään. Onni on kookas, siis hyvin kehittynyt, pieni poika. Suuri koko ei kuitenkaan aina takaa suurta egoa ja Onni onkin luonteeltaan pieni mammanpoika, joka viihtyy erityisesti minun sylissäni. Onni pitää yhteisistä rapsutteluhetkistä, sekä marsujen tapaan tietenkin ruuasta! Onnin erityisiin herkkuihin kuuluu kurkku, paprika, jäävuorisalaatti, sekä pienet makeat porkkanat.


Onni on hyvin seurallinen ja puhelias marsu ja marsupoika saattaakin välillä jutella häkistään keittiössä oleville.  Nälissään Onni vinkuu keittiön nurkasta kimeällä kuikutusäänellään, jota marsu jaksaa jatkaa niin kauan, kunnes saa mieluistaan syötävää.


Kesäisin Onni viihtyy aurinkoisina päivinä ulkosalla pienellä punaisella kesämökillään. Alkuun Onni ei uskaltanut ulkohäkissään paljon liikuskella, vaan viihtyi mieluummin kesämökkinsä sisätiloissa. Nykyisin pieni marsuystävämme on rohkaistunut ja liikuskelee ulkohäkissään jo varsin rohkeasti pysytellen kuitenkin turvallisen etäisyyden päässä rakkaasta mökistään. 


- Roosa

4 kommenttia:

 1. Aivan ihanan oloinen blgi, tykästyin heti banneriin. Tuli kyllä marsukuume näitä kuvia katsoessa, suloinen tapaus.:) Alan seurailemaan !

  Jos on kiinnostusta kurkkaa toki meidänkin blogia,
  www.lasikavios.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Marsut ovat kyllä aivan ihania tapauksia!
  Tervetuloa lukijaksi! :)
  - R

  VastaaPoista