perjantai 15. helmikuuta 2013

Loppuviikon tanssahduksia

Oonan kisakausi starttaa nyt paremmissa olosuhteissa (viimeksi peruuntui, kiitos -30 asteen pakkaselle) huomenna lauantaina. Silloin suuntaamme Sastamalaan ja valtaamme Sirun lenkkipolut! Kisamatka on noin 50 km ja sää taitaa olla meille tällä kertaa suosiollinen, sillä pakkasta on luvattu vain muutamia asteita. 

Huomenna Oona jälleen tositoimissa!
Eilen suoritimme Oonan kanssa viimeistelylenkin, jossa neiti esitteli kaikenlaisia kevätjuhlaliikkeitä. Lenkin alkupäässä on peltotienpätkä, joka oli lumen peitossa. Kahlasimme sen läpi, ja kun pääsimme auratulle tielle, Oona teki täysin uusia liikesarjoja! Ensin hevonen hyppäsi kaikilla neljällä jalallaan ilmaan ja laski päätään hieman alaspäin. Sitten heilutteli sitä "hurjana" puolelta toiselle. Mutta siihen se näppäryys loppui ja hetken tuumattuaan Oona päätti tehdä sen, mitä varmasti osaa: ampaista eteenpäin.


Sitten mentiinkin aika kyytiä meidän pikkuinen verryttelylenkkimme. Ja kun laukkapätkän aika koitti, tuntui allani olevan hevosen sijaan neljällä jalalla keikkuva ruutitynnyri... Melkoisen haipakkaan tahtiin tulimme kotiinpäinkin ja tallissa Oona oli virkeä ja iloinen. Nooh, jospa tuolle 50 km lenkillä jäisi vähän tuota ylimääräistä tarmoa... Tosin neidin akut latautuvat sangen nopeasti...

Kilpailuijen lähtölistat näet täältä! Nyt pääsemme starttaamaan Oonan kanssa ihan oman seuran kisoissa, sillä liityimme vuoden alusta Sisuratsukoihin!

Illalla olikin sitten toisenlaisten tanssiliikkeiden aika, kun tuli vihdoin Roosan aika osallistua Wanhojen tansseihin! Odottavan aika on pitkä, mutta säntillinen odotus palkitaan. Kahdeksan vuotta Roosa on haaveillut Wanhojen tansseista ja nyt oli pikkusiskon vuoro pukeutua pinsessaksi!
Roosa ja päivä prinsessana

Tänään tanssien jälkeen sai Roosan wanhojentanssi nuttura kyytiä, kun Nappi-poni pisteli parastaan kärryjen edessä! Painelimme reippaan lenkin minä Bertan ohjaksissa ja Roosa Napin. 

"Tässä todistusaineistoa siitä, että me nelijalkaisetkin osaamme vaativampiakin tanssikoreografioita!"

Nyt vielä suunnaksi talli ja operaatio kopin-kaivaminen-esiin-lumesta -projekti alkakoon. Samalla Oonuskaisen harjaus kiskuntoon sekä hokkien tarkistus ja vaihtaminen tarvittaessa, jotta pysymme huomenna tiellä tilanteessa kuin tilanteessa. 

- Hilla

7 kommenttia:

 1. Roosa on niiiiin kauniina!! :)

  Teille tsemppiä huomiseen kisaan! Meidän lähtö on vielä täysin epävarmaa, tällä hetkellä vaikuttaa siltä että väliin jää. :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Roosasta tuli tosi nätti! :)

   Kiitos. Mikäs teille on tullut? :(
   -H

   Poista
 2. Teillä on kaksi rinsessaa! :) Tsemppiä kisoihin! (Taru, mikä teillä, toivottavasti ei kuitenkaan mitään ihan vakavaa.. :/ )

  VastaaPoista