torstai 14. helmikuuta 2013

Muistetaan ystäviä!

Hyviä ystäviä ei ole koskaan liikaa ja siksi on tärkeää, että edes silloin tällöin muistaisimme sanoa sen heille, joiden ystävyyttä todella arvostamme. Oikein iloista ystävänpäivää juuri Sinulle!

Päivän teemaan sopien valitsin vuoden sisällä otetuista valokuvista kaverikuvien TOP 6.  

Siru ja Ferrari toukokuussa 2012.
Sirun paras kaveri on tietysti Ferrari, kukapas muukaan! Tällä pariskunnalla synkkää ja Siru lähtee aina hyvin mielellään Ferraria katsomaan. Itseasiassa, aina kun puen talli- / koiravaatteita päälleni, Siru istuu eteeni ja kysyy "Mennäänkö nyt Ferraria katsomaan?" Siru haluaakin toivottaa Ferrarille oikein riemukasta ystävänpäivää!

Siru ja Oona kilpasilla kesäkuu 2012
Tämä kuva on suosikkini. Iloiset ilmeet kertovat, että kaikilla on hyvä olla ja hauskaa yhdessä. Oona pitää siitä, kun saa kisailla Sirun kanssa. Muita Oonan kaveriksi sopivia vauhtikoneita kun ei meiltä oikein löydy. Molemmat ponit jäävät auttamatta jälkeen, mutta Siru se vaan lisää höyryä koneeseen ja päästelee spurtilla Oonuskaisen ohi! Lienee sanomattakin selvää, että vauhdikasta ystävänpäivää toivottelevat tässä kuvassa olijat.

Roosa ja Siru heinäkuu 2012
Sirun kaverilistalla ensimmäisenä, tai siis heti Ferrarin jälkeen, on Roosa. Roosan nimen lausuminen ääneen aiheuttaa Sirussa lähes tulkoon samanlaisen innostuskohtauksen kuin Ferrarinkin nimi. Siru on ihan varma, että Roosa asuu linja-autossa, koska aina, kun Roosa tulee meille kylään, se tulee linja-autosta! Lisäksi Siru pitää Roosasta huolta, niin kuin kunnon laumanjohtaja ikään! Siru toivottaakin Roosalle mukavaa ystävänpäivää kunnon hali-pusu -yhdistelmällä höystettynä!

Muistoja syyskuulta 2012, jolloin Tanja, Teea, minä ja Roosa kohtasimme ensi kertaa

Jokin yhteinen tekijä saattaa yleensä ihmiset yhteen ja saa heidät ystävystymään. Näin on käynyt minunkin kohdallani, mutta viime vuoden onnistunein ja mieleen painuvin ystävystyminen sai kohokohtansa, kun pitkään netin välityksellä ystävyyttä ylläpitäneet ihmiset tapasivat toisensa ihka ensimmäistä kertaa! Tapaaminen ylitti kaikki odotukset ja yhdisti meidät elinikäisiksi ystäviksi! Oikein lämpimin halauksi saateltu ystävänpäiväntoivotus teille sinne Itä-Suomeen!

Nappi - ystävistä parhain
Monesti on minultakin kysytty, että mitä teen näin pienellä ponilla, kun en kerran sillä voi ratsastaa. Niin, en ole Napilla koskaan voinut ratsastaa, sillä ponin meille tullessa olin saavuttanut jo määrämittani. Mutta mitä kaikkea oman ponin kanssa voikaan tehdä? Höpötellä, söpöstellä, rupatella, halailla, ajella, kävellä, marssia, tarpoa, lenkkeillä, hyppiä, pomppia, loikkia, hassutella, naureskella, surra ja nautiskella. Ja ennen kaikkea, ponin kanssa voi ystävystyä! Oikein isoilla kaurakekseillä varustettu ystävänpäivän tervehdys Nappi-ponilleni!

Oonan ja Roosan ihan itse ottama kaverikuva itsestään
Mieltäni lämmittää aina kuva, jonka Roosa ja Oona ovat ihan itse sommitelleet. Kummankin iloinen ilme saa hyvälle tuulelle. Kuva on hauska, varsinkin kun katsoo Rinsessan ilmettä, josta paistaa ehkä pienen pieni närkästys siitä, että mahtuuhan hänenkin naamansa yhteiseen kuvaan tarpeeksi hyvin. Oikein ihanaa ystävänpäivää myös Oonuskaisellemme sekä Roosalle!

- Hilla

7 kommenttia:

 1. ihana postaus :) hyvää ystävänpäivää teillekin!

  VastaaPoista
 2. "Siru on ihan varma, että Roosa asuu linja-autossa" :D
  Oikein hauskaa ysistä teille kaikille, teidän koko lauma on mainio esimerkki Ystävyydestä parhaimmillaan. :)

  VastaaPoista
 3. Hyvä ystävä, voi kuinka voisinkaan kiittää kaikesta siitä mitä ystävyytemme on saanut aikaiseksi. Kiitos sinulle hetkistä, joita saimme kokea yhdessä perheesi kanssa vieraillessamme teille sekä monista niistä puheluista ja keskusteluista, jotka ovat jääneet mieleeni.

  Olet upea ihminen, aivan kuten perheesikin ja odotan jo innolla milloin voimme tavata seuraavan kerran. Toivoisin niin kovasti, että et olisi niin kaukana vaan vähän lähempänä, jotta voisin ikävän tullessa vaikka hevosen kanssa teillä piipahtaa ohimennen.

  Viime vuotiset muistot saavat minut aina hyvälle tuulelle sekä muistamaan, miten on olemassa edelleen ihania ihmisiä, joiden kanssa voi jakaa helposti kaiken - olla vain samanlla aaltopituudella ja antaa jutun mennä sen mukaan kun sitä tulee. Voi olla myös hiljaa, eikä siitä kiusaannu. Se että toinen arvostaa sinua juuri sellaisena kuin olet ja oikeasti on ystäväsi.

  Paljoasta olisin jäänyt paitsi jos et olisi joskus jäänyt kotisivuja seuraamaan ja sitä kautta tulleet ennen pitkää tutuiksi. Olisin menettänyt ainakin yhden hienon ystävän.

  Kiitos, Hilla! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ps. Hyvää ystävänpäivää teille kaikille ja tavataan pian! ♥

   Poista
  2. Tässähän ihan liikuttuu. Kiitos Tanja! ♥
   -H

   Poista