perjantai 1. helmikuuta 2013

Rimppakinttu kentällä

Rinsessa Rimppakinttu sai tänään kunnian esitellä ratsuntaitojaan kameran edessä. Siitä onkin aikaa, kun Oonan temppuja on kuvattu hiekkalaatikolla. Ohjelmassa oli kevyttä verryttelyä huomista varten. Ja mitä sitten huomenna onkaan luvassa?!

Hilla ja tyylikkäämpääkin tyylikkäämmät ratsastussukat


Oona ja Hilla ottavat osaa ensimmäiseen matkaratsastusvalmennukseen, jonne siis suuntaamme aamutuimaan. Tarkoituksena on lyödä kaksi kärpästä yhdellä iskulla ja testata samalla, miten Oona matkustaa yksin. Oonahan ei ole meille tulonsa jälkeen käynyt missää ilman Nappia. Oma nenäliina on aina ollut mukana joka paikassa. Ei siksi, että Oona matkustaisi huonosti, vaan lähinnä aiemmin olleiden lastausongelmien vuoksi. Nyt kuitenkin Oona on osoittanut suoriutuvansa tuostakin asiasta varsin mallikkaasti, joten on aika kokeilla ponin kotiin jättämistä. Napille tämä ratkaisu on varmasti mieluinen, poni kun ei aina tunnu arvostavan tätä "seuraneidin" virkaa...

Hulmuharja


Laukka

Kentällä jumppasimme kevyesti, tekemällä erilaisia kiemuroita ja erikokoisia ympyröitä. Oona tuntui olevan tänään jumppatuulella ja varsin letkeästä menosta saimme nauttia. Myös laukkapätkät kentällä sujuivat hienosti, ottaen huomioon, ettei kentällä ole tullut vähään aikaan laukkailtua.

Lopuksi suuntasimme vielä pellolle, jossa Oona sai laukata pari pätkää. Näin ollen Rinsessamme on huomenna paremmalla mielellä, kun ei kuohu yli äyräidensä.

Illan hämärtyessä valjastimme myös ponit, jotka saivat pirteän ajolenkin tähtien loisteessa.


- Hilla ja Roosa

4 kommenttia:

 1. Hyvän näköistä menoa teillä kentälläkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mukavastihan se menikin, tosin ei aina :D
   -H

   Poista