sunnuntai 3. helmikuuta 2013

Verryttelyä ja hankitreeniä

Oona oli aamusta asti virkeä oma itsensä, eikä eilinen valmennusreissu tuntunut kavioissa painavan. Tyytyväisenä kaikki tarhailivat aamupäivällä aurinkoisessa säässä. 
Lähdimme Oonan kanssa pienelle peltokävelylle ilman satulaa. Oona käveli reippaasti ja nautimme molemmat pikku lenkistämme. Aurinko paistoi jo niin lämpimästi, että ihan kevätfiilis valtasi meidät! Oonakin innostui kaivelemaan lumenalta ruohonkorsia ja saikin niitä hieman haeskella. 
Pronssinen hevoseniOonan palauduttua tarhaan, pääsivät ponit talliin valjastettaviksi. Perjantaisen kevyemmän ajolenkin jälkeen päätimme tänään suorittaa astetta haastavampaa treeniä poneilla. Koska Berta tässä varsinaisesti se valmennettava on, sai poni peräänsä kärryt. Nappi, joka treenaa omaksi ilokseen pitäen itsensä timmissä kunnossa, valjastettiin reen eteen. Nappi vetää mielellään rekeä, koska se on kevyempi lumessa kuin kärryt. 

Meidän tiimi = Oonan tytöt ja Oona

Eteenpäin! Sanoi mummo lumessa ja pisteli menemään
Suuntasimme ponien kanssa pellolle, jossa Berta sai tehdä kunnon hankitreenit. Napin reki liisi kepeästi hangen päällä, mutta poni sai toki silti nostella koipiaan melko korkealle, joten ihan kevyellä ei pikkuponimmekaan päässyt. 


Se vaan on niin käsittämättömän suloinen!

Huurteinen Berta
Hankitreenien jälkeen suuntasimme tielle hölkkäilemään ja palauttelemaan poneja. Bertalla tuntui menohaluja piisaavan ja poni saikin pikkuisen reippaampaa päästellä pätkän. Tallissa loimitimme hikiset ponit ja Nappi pääsi vielä ulkoilemaan. Berta puolestaan sai jäädä talliin kuivattelemaan, sillä ponille tuli kunnon hiki pintaan. 


- Hilla

12 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kyllä meillä aika ihanaa olikin, varsinkin Oonuskan kanssa, kun aurinko porotti pilvettömältä taivaalta! Oli siinä silloin lämmin tummissa vaatteissa tumman hevosen selässä.
   -H

   Poista
 2. Ihania kuvia, varsinkin tuo viimeinen! <3

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos! Nappi tietää söpöilyn salat.
   -H

   Poista
 4. Hola! Sain mun sähköpostiin tämmösen viestin missä teiän blogi mainitaan. whaaaaat?!

  Hi, My name is Rachel, I would like to suggest a free link exchange with nappijaoona.blogspot.com or any other sites you own. You will be pleased to know that now I am having a handful of quality projects for free link exchange that I am sure could be beneficial and productive for both of us. Please let me know if you interested in more details, or have any other thoughts on the matter. Waiting to hear back from you!

  Rachel Grey


  http://www.optimizedseo.org/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja toisenkin...

   Hei, Nimeni on Kery, Haluaisin ehdottaa ilmaista linkkien vaihtoa nappijaoona.blogspot.com -sivustosi tai muun omistamasi sivuston kanssa. Tulet varmasti ilahtumaan kuullessasi, että minulla on nyt useita tuottoisia laatuprojekteja ilmaista linkkien vaihtoa varten, joiden uskon hyödyttävän meitä molempia. Ilmoitathan minulle, jos olet kiinnostunut kuulemaan lisää yksityiskohtia tai sinulla muuta mielessä aiheeseen liittyen.
   Vastaustasi odottaen, Kery Nieminen


   http://www.seofinland.net/

   Poista
  2. Hiukkaakaan en asiasta enempää tiedä, mutta veikkaisin että jostakin roskapostista on kyse... Mutta mitäköhän mein blogin osotetta sulle tuuppaavat?!
   -H

   Poista
  3. Lisäksi suosittelen, että kyseisen osoitteen, josta nuo viestit tulee, laitat roskapostisuodattimeksi niin eivät kiusaa sinua viesteillää enää.
   -H

   Poista