maanantai 13. toukokuuta 2013

Kisakuvia Myllymaasta

Ihan alkuun haluan sanoa, että onnittelujen määrä totaalisesti yllätti minut! Miten paljon blogiin ja facebookiin onkaan tullut kommentteja, kannustuksia ja toivotuksia. Niistähän menee ihan sanattomaksi! Kiitos kaikille mukanaolleille, taustatuille ja muuten vaan hengessä mukana oleville!

Nyt siis asiaan ja kisakuvia katsomaan! Kuvia saa vapaasti käyttää omiin tarkoituksiinsa kuten julkaista omassa blogissaan, facebookissa tms. Jos haluaa kuvaajaa mainita, niin linkin voi liittää Pumpulienkeli.com -nimeen. Kuvat löytyvät täältä

- Hilla

6 kommenttia:

 1. Olipa paljon hienoja kuvia, ihana kattella! :)

  VastaaPoista
 2. Moikka!

  Liikun oman blogini ja Satueläimet tmi:n (https://www.facebook.com/satuelaimet?fref=ts) asialla. Löysin omaottamiani kuvia Napista viime vuotisista matkiskisoista ja kyselisin, voisiko jompikumpi näistä ponin kuvista toimia blogissani Satueläinten kasvokuvana? Napin kuva tulisi siis sivupalkkiin, jota painamalla pääsee tuonne Satueläinten sivulle.
  Syy miksi juuri Napin kuvan haluaisin tähän on se, että juurikin Satueläinten omistaja ihastui kyseiseen poniin nähdessään sen kisoissa. Ja onhan Nappi syötävän suloinen :)


  - Oonastakin löytyy noista kisoista muutama kuva Napin kuvien lisäksi, voin niitä lähetellä jos vain haluat?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtavaa! Ilman muuta saa Napin kuvaa käyttää! Olemme oikein otettuja tästä. :) Ja olisi kiva nähdä kuvat, joissa Nappi hurmaa itsensä kasvokuvaponiksi. Kuin myös Oonankin kuvat. Voit laittaa minulle sähköpostia osoitteeseen hilla.salopaa[at]gmail.com.
   -H

   Poista
  2. Laitoin sähköpostilla tulemaan Oonan ja Napin kuvia, sekä Napin Satueläin-kuva löytyy jo blogista (http://kitarataivastahdet.blogspot.fi/)

   -A

   Poista
  3. Kiitos kuvista! Perille tulivat! :)
   -H

   Poista