torstai 18. heinäkuuta 2013

Ravipäivä Porissa

Maanantaina vierailimme Bertan kanssa kumpikin ensimmäistä kertaa Porin raviradalla. 


Starttiin lähdimme Bertan kanssa numerolla viisi, startaten lähdön toiseksi pisimmältä pakilta. Lämmittelyssä poni oli tuntunut hyvältä ja varsinkin viimeisellä lämmityskierroksella poni päästeli oikein hienoa ravia!

Juokseva sekinkiinnityspalvelu!

Itse startin Berta kuitenkin päätti tällä kertaa ottaa hieman löysemmin ja alun spurttauksen jälkeen poni tuntui himmailevan ja tyytyi juoksemaan joukon hännillä. Mutta mitä tekeekään kuski tässä kohtaa - nukkuu täysin kärryillä, eikä viitsi patistaa ponia eteenpäin "ettei vaan nyt laukkaisi"!  Vasta loppusuoralla tajusin ponia hieman käskeäkin ja yllätyin "ainiin, täähän pääsi näinkin lujaa!". Ensi kerralla voisi tästä hieman skarpata ja katsella muitakin kuin maisemia. Ei sillä, oli Porissa komea lampi ja oikein komia suihkulähdekin! Maaliin saavuimme ajassa 2.13,9, mikä taitaa kuitenkin olla tämän kauden kärkiaika, joten kyllä se poni sitten loppujen lopuksi hyvin hölkkäilikin. No, ainakin tuntui siltä, että ilman turhia himmailuja olisi poni voinut päästä muutaman sekunnin reippaamminkin! Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin kohti seuraavia koitoksi, jospa itsekin muistaisin seuraavassa startissa olla vähän napakampi kuski - eihän tuo poni anna ratsastaessakaan mitään ilmaiseksi, niin miksi sitten ajaessakaan? Tilaisuuden tullessa mennään siitä mistä aita on matalin, tai Napin tapaan siitä missä sitä ei ole lainkaan! ;) 

Hölkynkölkyn...


Loppusuoralla

Maalissa!
- Roosa

4 kommenttia:

 1. Onneksi on näköjään muitakin ketkä keskittyy muuhun kuin ajamiseen :D mutta teidän aika on vähänkö mahtava! Me monsun kanssa ollaan ihan kateellisia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekin yllätyin, että lopputulos oli kuitenkin noinkin hyvä!
   -R

   Poista
 2. Jos ensimmäisellä kerralla saa katsoa maisemia, niin katso sitten toisella kerralla ne on jo tutummat niin niitä ei viitti niin paljon seurata! ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nimenomaan! :D Ehkä Porin ponikunkkareissa sitten ei tarvitse enää "mainoksia lueskella".
   -R

   Poista