perjantai 9. elokuuta 2013

Toivepostaus: Näin meillä pakataan

Huomenna aamulla anivarhain starttaa team Pumpulienkeli.com kohti Punkalaidunta ja oman seuran järjestämiä matkaratsastuskilpailuita. Oonan kanssa debytoimme kansallisella tasolla 80,1 km luokassa. Ilta kului pakatessa, sillä aamulla starttaamme tallin pihasta viimeistään klo 5.30! Samalla päätimme toteuttaa toivepostauksen aiheesta, mitä pakkaamme mukaan matkaratsastuskilpailuihin. 


- Satula telineineen sekä luonnollisesti kaksi kappaletta liiloja Polypadeja. Kaksi siksi, jotta tauolla voi vaihtaa kuivan huovan. Jos sattuisi olemaan aurinkoinen keli, toinen huopa kuivuu aina etapin aikana. Näin saa joka lenkille kuivan huovan!

- Matkaratsastussuitset ohjineen. Ratsastajalle kypärä, tekninen paita, juoksuhousut, ratsastushanskat, -sukat sekä olkavarteen kännykkäpussi. - Sykekahva ja sykemittari. 


- Kylmäsuojat sekä tavallinen kylmälaukku niiden säilytystä varten. 


- Loimikassi sisältöineen. 


- Oonalle jalkaan kuljetussuojat. 

Kuvassa fleeceloimet: fullneckfleecet reunoilla ja tavallinen keskellä. Toinen tavallinen fleece ei päässyt kuvaa, koska ruskea loimi ei sopinut kuvaan. 
- Loimia kelin mukaan: fleece fullneck 2 kpl ja tavallinen 2 kpl, ratsastusloimi ja sadeloimi ( / Fullneck vedenpitävä toppaloimi viileämmällä säällä).

Ratsastusloimi


- Juoma- ja pesuastioita sekä 10 litran vesikanisteri. 


- Kaikenlaista muuta tarpeellista: 
 • Nahkariimu kuljetukseen sekä riimunnaru
 • Oonalle evästä annospusseihin pakattuina tauoille (+ heinää iso kassillinen)
 • Kassi, jossa harjoja, kaviokoukku, hikiviila, elektrolyytti, linimentti ja stetarit
 • Taikajuomaämpäri, jossa kansi, ettei juomat läiky auton lattialle
 • Kengitysvälinepakki, jossa varakenkiä ja kengitysvälineet
 • Ensiapupakki, jossa ensiaputarvikkeita sekä hevoselle että ratsastajalle. 
- Lisäksi Oonan rekisterikirja rokotusmerkintöineen, numerolappu suitsiin, matkaratsastuksen kilpailukirja ja ratsastajan luvat

- Hilla

P.S. Tätä postausta toivoneille vinkiksi: Kirjoittaessani huomasin, että Kirsi oli paneutunut blogissaan samaan aiheeseen. 

4 kommenttia:

 1. Tää oli mielenkiintonen postaus. Mun matkaratsastus haaveilu saa tämmösistä aina lisäenergiaa. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukaan vaan! Ihmeessä kokeilemaan! Koukkuun jäät, tiedän sanoa sen jo nyt! :)
   -H

   Poista
  2. Muuten kyllä, mut ei ole hevosta jonka kans vois alkaa harrastaa. Täytyy odotella ton varsan kanssa vielä. Olen kyllä miettinyt, että vois tulla katsomaan kisoja jos sattuis jotkut tähän lähelle. :)

   Poista