lauantai 21. syyskuuta 2013

Kaikkea kivaa

Päivä alkoi pienellä parturointioperaatiolla, kun Taru kurvasi pihaan klipperinsä kanssa. Oonasta tuli nyt puli, tai ainakin puoliksi. Ammattilaisen ottein Taru ajeli Oonan kaulan ja nyt on sitten helpompi hevosta viilentää pidemmillä kisamatkoilla. Kiitos Taru!Parturoinnin jälkeen suuntasimme lenkille. Kaulan karvattomuuden tuoman viilentävän vaikutuksen tuntui huomaavan heti, sillä Oonassa oli virtaa!! Nythän piti ennen kisoja tehdä kaikkea kivaa, sitä tänää tehtiinkin. 

Oonan mielestä kaikkea kivaa tarkoittaa tietysti laukkaa!


Oona olisi oikeastaan halunnut koko ajan laukata. Neiti saikin laukata muutaman kilometrin pätkän ja pysyi ihme kyllä nahoissaan. Kotimatkalla Oonalla oli kova kilpailu käynnissä pyöräilevän Roosan kanssa. Vieläkin oli laukkaa tarjolla ja annoin Oonan sitten laukata. Hämmästyimme kaikki, kun Oona laukkasi Roosan pyöräillessä vierellä! Ja vielä täysin kolmitahtisesti ja vahvasti! Kotona Oona pääsi lämpimän sään johdosta vielä hikipesuille. Kaulan ohut karva tuntuu niin ihanan silkkiselle. 

Vielä löytyi uutta vihreää kasvava laudunlohko näin syyskuulla. Hevoset siirtyivät siis vielä lohkolta toiselle talliin siirtymisen sijaan. Siellä riittää vielä rutkasti syötävää, mikäli laidunkeliä vielä näin syyskuun loppupuolella piisaa. 

- Hilla

3 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kiitos! Vielä tänään auringon paisteessa oikein ihailtiin sun kätten töitä, tasaisia rajoja. :)
      -H

      Poista