lauantai 16. marraskuuta 2013

Hikoilua auringonpaisteessa

Ihanaa! Täysin pilvetön, sininen taivas ja aurinko! Voiko mahtavampaa olla näin marraskuussa ja vielä vapaapäivänä? Sehän tarkoitti ilman muuta sitä, että oli lähdettävä lenkille ja heti!

Haimme Napin ja Oonan talliin. Nappi pääsi oviaukkoon valjastettavaksi ja poni nuokkui tyytyväisenä suorassa auringonpaisteesta. Oona hieman häsläili omiaan käytävällä, neitihän on ollut viimeaikoina melko energinen. 


Lähdimme yhdessä matkaan. Nappi sai heti alkuunsa kipittää reippaasti pikku jaloillaa Oonan marssiessa päättäväisen oloisesti eteenpäin. Oona vilkuili taakseen kuitenkin varmistuakseen, ettei Nappi häviäisi omille teilleen. 

Alkukäyntien aikana Oonalla riitti ihmeteltävää: oli mörkäjä, oli aaveita ja kaiken maailman meille näkymättömiä asioita. Napin läsnäolo kuitenkin jonkin verran tuntui rauhoittavan, sillä Oona tyytyi vain pörisemään. Yksinään olisi todennäköisemmin myyräillyt pelottavien kohtien ohi vähän vauhdikkaammin. 


Alkumatkan jälkeen lähdimme Oonan kanssa omille teillemme. Teimme vähän pidemmän lenkin ja tapasimme Napin jälleen kotimatkalla. Oona oli vauhdikas ja painoi ohjalle epätavallisen paljon. Laukata olisi pitänyt ja ihan koko ajan, ainakin Oonan mielestä. Pääseehän se jo yllättävän hidasta laukkaa! Kotiinpäin kun yritti laukkailla, istuin vaan alas ja otin kiinni. Laukka vaan jatkui ja jatkui vaikka vauhti hidastui ja hidastui. Kunnes oli pakko siirtyä käyntiin. Hassu Oona!

Nappi ihmettelee, kuka sieltä mahtaakaan tulla..
Sehän oli Oona!
Nappi löytyi jonkin matkan päästä ja matka jatkui yhdessä kotiinpäin. Napille tuli kova hiki, sillä aurinko porotti ja lämmittä varmasti ilman liki 10 asteeseen! Valkoinen talvikarva kun alkaa olla tähän vuoden aikaan ennemminkin arktisiin olosuhteisiin suunniteltu. Napille maistuikin ämpärillinen taikajuomaa tallilla, sekä tietysti kunnon piehtarointi tarhassa loimineen päivineen. 

4 kommenttia:

 1. Ihanat suitset Napilla! :) Kiva postaus :)

  VastaaPoista
 2. Nappi on taas niin söpönä! Ja mitkä ihanat maastot teillä! Kunpa itelläkin ois :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos Nappi jotain osaa, niin tuon söpöily! Ja käyttää sitä vielä hyväkseenkin: on pakko antaa porkkana kun se on niiiiin söpö :D
   -H

   Poista