sunnuntai 10. marraskuuta 2013

Maailman paras isä

Millainen on maailman paras isä?


Maailman paras isä on isä, joka osaa korjata aivan kaiken rikkoutuneen. Jos barbin pää jostain syystä irtosi tai leluhevosen jalka katkesi, pystyi aina luottamaan siihen, että näiden vaivojen hoitamiseen erikoistunut tohtori löytyi samasta talosta. Myös autojen ja polkupyörien korjaaminen käy tältä samaiselta tohtorilta käden käänteessä. 


Isä ja Vanttu raviradalla
Maailman paras isä on isä, joka osaa rakentaa maailman hienoimmat tallit leluhevosille. Tallit eivät olleet mitään yksinkertaisia pilttuita, vaan vähintään neljälle leluhevoselle mitoitettuja rakennuksia, jotka oli maalattu kauniin punaisiksi, ja joiden karsinanovissa oli jopa pienet hakaset, jotka oli väännetty itse rautalangasta. 

Maailman paras isä on isä, joka osaa ottaa mitä hienoimpia hevoskuvia ja, joka on opettanut tyttärilleenkin, miten yhtähienoja kuvia otetaan.
Maailman paras isä on isä, joka osaa kunnostaa kiesit ja reen. Maailman paras isä on myös se, joka on ensimmäisenä testaamassa itse kunnostamiaan kulkupelejä!


Maailman paras isä on isä, joka lupautuu kuskaamaan tyttäriään ja heidän hevosiaan erilaisiin hevoskilpailuihin. Maailman paras isä on myös aivan loistava kisahoitaja!


Maailman paras isä on isä, joka on aidosti kiinnostunut tyttäriensä hevosharrastuksesta ja, joka osallistuu hevosten hoitoon auttamalla esimerkikisi hevoslauman sisälle tai ulos viemisessä. Karsinoiden siivoukseen maailman paras isä ei kuitenkaan ole omien sanojensa mukaan sortunut, vaikka on hänet kyllä talikon varressakin joskus nähty!


Oona ja isä vuonna 2009

Maailman paras isä on isä, joka osaa tarvittaessa lyödä pudonneen kengän takaisin hevoselle!


Maailman paras isä on isä, joka rakentaa tallia tyttärilleen, joiden ei koskaan pitänyt saada omaa hevosta ja hevosille, joita meille ei ollut määrä tulla.Isä koeajamassa Oonaa, joka jo 3. hevonen perheessämme. Ja meillehän ei sitä ensimmäistäkään ollut määrä koskaan tulla...
Meillä on maailman paras isä. Isä, joka aidosti välittää jokaisesta neljästä lapsestaan ja on valmis tekemään heidän eteensä kaiken minkä vain osaa ja mihin pystyy. Isä, olet meille tärkeä, tiesithän sen? Hyvää isänpäivää maailman parhaalle isälle 


5 kommenttia: