keskiviikko 22. tammikuuta 2014

Menossa mukana kaudella 2014


- Oona, matkaratsumme, joka myös Rinsessa Rimppakinttuna tunnetaan. Oonan ehdoilla mennään, ja hevosen hyvinvointi on aina etusijalla. 

- Roosa ja Hilla, jotka niin ikään vastaavat Oonan treenaamisesta ja kilpailuttamisesta. Viime vuoden tapaan molemmat nähdään Oonan kanssa starttiviivalla myös tänä vuonna. 

- team Pumpulienkeli.com, jonka kokoonpanoon ei ole tulossa muutoksia. Tiimi on ollut tositoimissa jo niin sääilmiöiden kanssa kuin paineen alla. Hyvin on selvitty ja toimintaa kehitetty. Koko tiimi vastaa myös Oonan päivittäisestä hoidosta.

- Oonan kengityksestä vastaan ammattiosaaja Kai Kumanto, joka on kengittänyt hevosiamme jo liki 14-vuoden ajan. Kengittäjän vaihtamista emme ole koskaan edes harkinneet, tähän ammattitaitoon olemme voineet aina luottaa 100%! 

- Oonan terveydentilaa koskevissa asioissa voimme luottaa eläinlääkäriystäväämme Tuulaan, jolta saamme myös tiukan paikan tullen korvaamattomia neuvoja (viimeisimpänä kaviopaiseen diagnosointi) ja tarvittaessa nopeaa ensiapua. 

- Oonan lihaksiston huoltaa hevoshieroja Jaana Vuola, jonka ammattimaisista otteista Oona on (alkujärkytyksen jälkeen) oppinut nauttimaan. Jaanalta saamme kullanarvoisia vinkkejä Oonan jumppaamiseen ja lihaksiston huoltamiseen. 

- Valmentajanamme toimii maajoukkuevalmentaja Nina Mickelsson. Häntä saamme kiittää siitä, että olemme päässeet tähän pisteeseen. Iman Ninan neuvoja ja patistusta kannustusta emme olisi uskaltaneet lähteä kokeilemaan sitäkään kaikkea, mitä nyt on jo ehditty kokea. 

- Matkaratsastuspainoitteinen ratsastusseura Sisuratsukot, jota edustamme nyt jo kahden ratsastajan voimin.

Heitä unohtamatta... 
 
- Siru -koira, Oonan personal trainer, mielellään mukana treeneissä kuin treeneissä.

- Nappi -poni, henkinen tuki ja turva, Oonan oma nenäliina. Napin läsnäolo takaa Oonalle levolliset yöunet sekä sähäkät tarhalaukkailut tarvittaessa. 

8 kommenttia:

 1. Teillä on vain paras tiimi, en osaa muuta sanoa. Ootte ihmeellisiä (hyvässä mielessä). :D

  VastaaPoista
 2. Kengittäjässä olen aivan samaa mieltä! Kaitsu on käynyt meillä myös 6vuoden ajan ja auttanut paljon ,kun on kokeillut erilaisia kenkiä yms. jotta balanssi saataisiin kuntoon. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä jo Vantun ongelmakaviot hoituivat kuntoon Kumannon avustuksella. Komeasti vaan Vanttukin sai aina kulkea neljällä jalalla, vaikka välillä näyttikin siltä, että mahtaako haljenneesta kaviosta enää kaviota tullakaan :)
   -H

   Poista
 3. "Heitä unohtamatta..." missäs russiponi Berta on? ;) Teillä kyllä on niin mahtava blogi ettei toista olekkaan! Olette niin hyviä kirjoittajia ja hevoset & Siru on kyllä hyvässä hoidossa teillä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Unohtui listasta, vaikka nimen omaan pistin otsakkeeksi että heitä unohtamatta... Muistin vain nuo kaksi omaa :D

   Kiitos! Kiva kuulla, että blogista löytyy mieluista luettavaa.
   -H

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Jep! Sisuratsukoita unohtamatta! Pitänee lisätä tuohon listaan, nyt kun saatiin Roosakin värvättyä mr-seuran jäseneksi! :)
   -H

   Poista