perjantai 7. maaliskuuta 2014

Napin jumppatuokio

Tänään oli Napin vuoro päästä kentälle hieman jumppailemaan. Viimeaikoina poni on toiminut ohjasajossa oikein mukavasti ja nyt poni pääsikin kameran eteen näyttämään viimeaikoina oppimiaan asioita.


Vaikka edellisestä ohjasajosessiosta olikin kulunut reilusti aikaa, viime viikolla Nappi tuntui paremmalta kuin koskaan, vaikka takana oli useamman kuukauden tauko. Tästä innostuneena ohjasajo on nyt otettu taas mukaan Napin viikko-ohjelmaan ja tarkoituksena olisikin jatkaa ohjasajoharjoituksia vähintään kerran viikossa. 

Napin ohjasajon ajaksi Siru ja Oona joutuivat kumpikin arestiin

Nappi on poni, joka tarvitsee pitkän lämmityksen, sekä kunnon herätyksen, ennen kuin kunnon työnteko voidaan aloittaa. Pitkien (ja erittäin hitaiden... :D) alkukäyntien jälkeen siirryimme tekemään pohkeenväistöjä, joista Nappi tuntuu aina mukavasti virkoavan. Pohkeenväistöt sujuivat tänään oikealle huomattavasti paremmin kuin vasempaan suuntaan, mutta muutama hyvä väistöaskel saatiin myös vasemmalle lopuksi tehtyä. Pohkeenväistöjen jälkeen oli aika siirtyä raviin, jossa jatkettiin ravisiirtymisillä. Näin saatiin Nappiin taas mukavasti vauhtia, ja saatoimme siirtyä tekemään voltteja ja kiemuroita. Nappi notkistui melko nopeasti ja aika mukavia kuvioita saatiin tehtyä. 


Ohjastajan vaihto, nyt oli Hillan vuoro
Lopuksi vielä pienet ympyrälaukat. Molemmat laukat nousivat hyvin, vaikkakin oikeaan kierrokseen Nappi alkuun tarjoilikin vasenta laukkaa. Näiden onnistuneiden nostojen jälkeen vielä muutama loppukiemura ennen loppukäyntejä. 

Tukkaponi laukkaa!
1 kommentti: