sunnuntai 6. huhtikuuta 2014

Messuostoksia

Varoitus! Tämä postaus sisältää aivan turhanpäiväistä varustehöpötystä!

Lauantaina mekin suuntasimme Tampereen Hevosmessuille. Messupäivä kului pääasiassa messukojuja kierrellessä ja ostoksia tehdessä. Huomattavan eron edellisvuosien messuihin toi se, että messut olivat tänä vuonna laajenneet A-hallista E-halliin, mikä taas teki sen, että messukojut oli pystytty laittamaan tänä vuonna väljemmin ja käytävät kojujen ympärillä olivat huomattavasti isompia. Viimevuonna käytävillä ei ihmispaljoudessa meinannut edes pystyä kulkemaan, mutta tänä vuonna me emme ainakaan kohdanneet messuilla vastaavanlaista ruuhkaa - hienoa! 

Ensimmäisestä ulkokojusta Oonalle löytyi halvalla uusi (tietenkin liila) fleece-loimi kotikäyttöön. Oona on nimittäin hieman omatoimisesti ilmastoinut vanhaa fleece-loimeaan, joten uusi loimi pääsee nyt korvaamaan rikkoutuneen loimen. 


Myös Oonan jalustimet ovat kauhistuttaneet meitä hyvin ruosteisella olemuksellaan, joten uusien jalustimien hankinta tuli ajankohtaiseksi. Messuilta sattuimmekin Hillan kanssa löytämään halvalla liilat alumiinijalustimet ja pakkohan ne oli mukaan ottaa!

Before- after

Itse lähdin messuilta etsimään uutta ratsastuskypärää ja tällainen löytyikin Börjesin kojusta minun kukkarolleni sopivaan hintaan! Samaisesta kojusta löytyi myös toinen etsimäni, uusi kevättakki tallille! Hillakin innostui sovittamaan kyseistä takkia ja ihastuimme molemmat siihen, joten molemmat poistuivat kojusta kassissaan samanlainen vihreä takki! Naureskelimme, että nyt meillä on ns. Oonan liilojen tiimitakkien lisäksi "Napin tiimiin" sopivat tiimitakit! Pakollisen messulakritsin lisäksi ainoa ns. "turha ostos" (ainakin sellainen, jonka pystyn sellaiseksi myöntämään ;)) olivat Napille sopivat "pikkuponien pintelit", jotka olivat kertakaikkiaan vain niin syötävän suloiset, etten ilman niitä voinut kojusta pois lähteä! Nyt on sitten Napillekin kerrankin sopivan kokoiset pintelit, joita ei ainakaan tarvitse lyhentää!" Anna nannaa!! " - mannekiinit vaativat palkkiotaan ;) 


 - Roosa

2 kommenttia:

 1. Pitää täysin yhtyä siihen, että tänä vuonna mukaan mahtui! Pystyi kävelemään suht sujuvasti eikä yhtään ahdistanut! :)
  Messujen jakaminen kahteen halliin auttoi, mutta veikkaan myös väkimäärän olleen tänä vuonna viime vuotta huomattavasti vähäisempi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, viimevuonna piti edetä melkeenpä kyynerpäätaktiikalla, jos halusi jonnekin tiettyyn kojuun :D
   - R

   Poista