perjantai 8. elokuuta 2014

Syysmuotia ja ratsastelua

Näihin aikoihin alelaarit tyhjenevät ja uutta syysmallistoa virtaa kauppojen hyllyille ja rekeille. Mekin halusimme käväistä katsomassa, miltä syksyn uutuudet näyttäisivät, mutta kuten arvata saattaa, ostoksemme olivat lopulta peräisin sieltä alelaarista. 

Mukaan tarttui Ardakselle oma ratsastusloimi, samanlaisen Oona sai jo viime talvena. Lisäksi syksyisessä värissä oleva satulahuopa lähti mukaamme ja Ardakselle oma fleeceloimi. Nyt alkaa Ardaksellakin olemaan sopivalti tarvikkeita, sillä kesän aikana ehdimme jo hankkia sadeloimen kaulakappaleineen ja sopivia toppaloimia löytyykin jo entuudestaan. 

Pitäähän sitä jokaisella olla ihan henkilökohtainenkin nuttu

Horzen huopa

Ratsastusloimi Ardaksen koossa puoleen hintaan
Oona lähtikin ensimmäisenä testaamaan uutta huopaa. Neidillä oli virtaa ja vauhti oli tehtäviin nähden ehkä hivenen sopimatonta. Ehti siinä kuitenkin poiketa ympyrälle tai parille, ja muutamia kiekuroitakin tuli piiperrettyä pellonlaidassa. 

Vähän turhan lennokasta menoa tehtäviin nähden...


Lopuksi vielä ilman jalustimia! Hikisillä housuilla sai kyllä hyvän pidon nahkasatulasta ;)
Myös Ardas notkisteli jäseniään hieman huomista kilpailua silmällä pitäen. Kisatavarat pakattiin valmiiksi ja aamulla nokka kohti Liesjärveä! - "Roosa! Katse ylös hevosen turvasta!"
- "Mutta kun sen nenä on niin söpö"!

Söpöä nenää kutittaa


Lepposat kävelyt lopuksi
Kolmikko yöpuulla. Narrin rooliin kuuluu myös raaputuspuuna oleminen

2 kommenttia:

  1. Ardas on saanut ihanan värisen loimen, herkulliset värit! Kyllä näitä teidän kuvia kattelee mielellään, Oonakin niin innokkaana työskentelemässä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Alelaarista löytyi juuri sopivassa koossa! Oona vähän liiankin innokkaana ;)

      Poista