tiistai 16. syyskuuta 2014

Rinsessarattailla

Järjestelimme porukalla tallia syksyä varten. Siinä sitten kiesejä siirrellessä muistimme erään vanhan suunnitelmamme, joka jäi paarmojen takia aiemmin kesällä toteuttamatta. Ilma oli kuitenkin mitä mainion sen toteuttamiseen, joten tuumasta toimeen ja wanhojentanssihameet esiin!

Toisen rinsessan vielä ahtautuessa hamoseensa, toinen koristelee itse Rinsessaa

Rinsessat Rosamunda ja Hulda


Jännittävin hetki oli se, mahtuisivatko aikanaan mittojen mukaan ommellut puvut vielä yllemme. Roosan tansseista nyt ei ole kuin 1,5 vuotta, mutta omistani jo 9 vuotta! Ja tadaa! Puvut sujahtivat yllemme varsin mukavasti. Näin ollen kaksi rinsessaa kapusi rinsessahevosensa rattaille, ja lähtivät pienelle ajelulle. 

Vauhtia ei sentään ihan näin paljon ollut, vaikka Oona sitä kovasti toivoikin...Vastaan tuli pari autoa ja yksi sienestäjä, jotka tietysti hieman huvittuneina katselivat touhuamme. Täytyy myöntää, että harvoin tälläisissä tamineissa hevosia nykyään ajetaan! Sää oli niin lämmin, ettei hamosissa ehtinyt tulla edes vilu. 
Onni on oma monitoimilämppäri! Kiitos Oona!

- Hilla

8 kommenttia:

 1. Olisi kyllä kieltämättä hieman erikoinen näky, jos tulisi vastaan tuollainen kolmikko :D Mahtava idea ja kiva, kun viitsitte toteuttaakin sen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä sitä itsekin räpäyttäisi silmiään kerran jos toisenkin, jollei sattuisi olemaan kokemusta, että näinkin hassut ideat voi tehdä todeksi! ;)
   -H

   Poista
 2. Upeaa. Joskus kun itsekin pääsisi kiesien kyytiin..:)

  VastaaPoista
 3. Upeaa! Teidän asuista ei puuttunut kuin sellaiset isot hatut, mitä vanhoissa elokuvissa hienoilla tädeillä on päässä. ;D

  VastaaPoista
 4. Ihana ajelu, myöhästynyt Juhannus? Ei kukaan tyttöhäiksi luullut? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mikä ettei, sillä sää oli huomattavasti lämpimämpi mitä juhannuksen aikaan. :) Silloin ei olisi tarjennut.

   Ja mitä noihin tyttöhäihin tulee, niin mulla ei ole niiden pukukoodista hajuakaan. Jos jonkun mielikuvitus lensi niin pitkälle, niin siinäpä oli sitten ihmetystä kerrakseen. :D
   -H

   Poista