lauantai 13. joulukuuta 2014

Luminen lauantai

Aamulla herätessä pihalla odotti iloinen yllätys, sillä toisin kuin säätiedotukset olivat lupailleet, maata peitti parin sentin paksuinen lumikerros! Täydelliset olosuhteet siis muutamille tiimikuville!

Toisille ei ihan yhtä nopeasti valjennut, mitä nyt oltiinkaan tekemässä - toiset taas tiesivät heti, mistä oli kyse! ;)

Koko poppoo kasassa - ei mikään paras mahdollinen otos, mutta kaikki siskosten karvaturrit Onni - marsua lukuunottamatta samassa kuvassa! 

Oonalla ja Sirulla on yhteiset mieltymykset - ruisleipä!


Lyhyen kuvaussession jälkeen varustimme Hillan kanssa Oonan, sekä Alpon ja suuntasimme kaksikon kanssa maastoilemaan. Kuljimme kaksikon kanssa yhteensä 15 km sisältäen pääasiassa kevyttä hölkkää, sekä pari Alpon vauhtista laukkapätkää. Alpolla tuntui tänään olevan virtaa kuin pienessä kylässä ja lenkin aikana sain kokea usemapaan kertaan, kuinka kevyt se arabialaisen takapuoli saattaakaan olla sille päälle sattuessaan... Tilsakokkareet ja puista putoileva lumi saivat herran takapuolen hyvinkin kevyeksi ja siinä saivat perässämme kulkeneet Hilla ja Oona väistellä Alpon takakavioista sinkoilevia tilsakokkareita!

Lenkille lähdössä

Lenkiltä tulossa


Iltapäivällä kävimme vielä Sirun ja Napin kanssa lyhyellä metsäkävelyllä. Molemmat kulkivat metsässä kumpikin mielipuuhiaan tehden - toinen rauhallisesti metsässä samoillen ja kanervia syöden, toinen sinkoillen sinne tänne keppien ja lumipallojen perässä.

Lucian päivän kunniaksi aurinkokin päätti paistaa hetken aikaa! - Roosa

6 kommenttia: