keskiviikko 25. maaliskuuta 2015

Leikkiä ja huolenpitoa

Monta hauskaa juttua jäisi taltioimatta ilman älypuhelimia! Ja onneksi kelit ovat lämmenneet siinä määrin, että kosketusnäyttö toimii jälleen kun sormet eivät ole umpi jäässä.

Vihdoin meille selvisi sekin, miksi sormikkaissa on sellainen muovinen klipsu? En ole ikinä ymmärtänyt sille muuta järkevää tarkoitusta, paitsi sen, ettei kaupassa parit mene sekaisin. Nyt löytyi tällekin käyttötarkoitus kun Alpo innostui leikkimään käsineellä!


Nappi kävi tässä taannoin hikilenkillä ja sen jälkeenhän meillä tarjoillaan taikajuomaa! Nappi osallistui juoman sekoittamiseen ja tunki tietysti päänsä ämpäriin kun kaadoin sinne melassisiirappia… Pitihän sitä toki maistaa, ettei vain ole pilaantunutta sillä seurauksella, että ponin turpa oli siirapista tahmea. Onneksi Alpo lupasi ystävällisesti auttaa. Paras pätkä jäi taltioimatta, koska kun Alpo huomasi että tapahtumaa ikuistetaan videolle, piti pusuttelu vaihtaa tietysti nokkimiseen…

2 kommenttia:

  1. Aivan ihana nähdä kuinka hauskaa Alpolla ja teillä on! : D Mahtaa ruunapoikien meno vain tuosta yltyä kunhan vielä vähän lämpenee ja kevättä tulee rintaan. ;) Näytti teillä siellä jo vähän vihertävänkin ainakin videon perusteella. Vauhdikasta kevättä koko poppoolle! // M.G.

    VastaaPoista
  2. Tästä nousi taas mieleeni, että pitäis ostaa uus puhelin, jotta saisi ikuistettua yllättäviä tilanteita kuvin ja videoin, kun aina ei ole järkkäri kaulassa ja nykyinen puhelin on 4vuotta vanha (oikee seniori älypuhelimeksi) niin sillähän ei enää kummoisia kuvia saa, saati videoa. :D ja taas on todettava, että on ne ruunat leikkisiä. ;)

    VastaaPoista