lauantai 21. maaliskuuta 2015

Urheilijapersoonat

Meidän kaviokkaistamme löytyy helposti kolme erilaista urheilijapersoonaa. Joten pitemmittä puheitta, saanko esitellä heidät?

Fitnes Queen Rimppa Kinttu

Tämä kiinteän lihaksikas neitokainen muistuttaa lähinnä putouksesta tuttua Kissi Vähähiilaria. Oonan tumman, kiiltävän karvapeitteen alla komeilevat hyvin treenatut lihakset, jotka näyttävät hyviltä minkä tahansa varustuksen kanssa. Poseeraaminen kameralle onnistuu, treenissä pitää vetää hikinauha pinkeenä hieman kovemmin ja tehokkaammin kuin muut. 

"Hei kattokaas kaikki kun mää reenaan!"
Olemuksen kruunaavat varsinaiset rimppakintut sulosääret, joilla käveleminen parrasvaloissa ei kuitenkaan aina ole helppoa. Ilman täydellistä keskittymistä saattaa seurauksena olla nolo kompurointi ja kinttujen solmuun meneminen. Korkokengän koko tällä daamilla alkaisi ilman muuta nelosella. Ruokavalion suhteen ollaan hyvin tarkkoja, eikä mitä tahansa pullamössöä tälle friikille daamille kannata mennä tarjoamaan. Fitnes-Rimppa pitää huolen myös muiden ruokavaliosta, pitämällä heidät visusti loitolla omista eväistään ja kerjäämällä tarjoamalla iltaporkkanakierroksen kaikille.


Joskus kuitenkin hermo pettää, ja Fitnes kaunotar on silloin tuimaakin tuimempi. Turhamaisuus saa ajoittain yliotteen ja silloin mennään periaatteella jos minua ei huvita, niin ei sitten ketään muutakaan. Silloin on ruunapoikien syytä jättää leikit sikseen, tai saattavat saada aikaan melkoisen pyörteen.

Personal Trainer Allu Alberto

Tämä herrasmies omaa nykyisin varsin timmin vartalon. Aiemmin keskivartalolihavuudesta kärsinyt nuorimies on innostunut säntillisestä rytmiliikunnasta ja treenaamisesta, ruokavaliota unohtamatta! Personal traineriilla on tietysti ikiomia vakioasiakkaita (Nappi, Roosa), joiden kunnosta pidetään hyvää huolta. Päivä alkaa usein pienellä painilla, jotta lihakset saadaan lämpenemään sopivasti. Ohjelmassa ovat myös säännölliset BodyBump tunnit, joihin osaa ottavat usein tallin naispuoleiset henkilöt. Jottei homma kävisi liian yksitoikkoiseksi, reenari-Allu saattaa muokata tuntiohjelmaa aina tilanteen mukaan. Nimittäin toisinaan vauhdikkailla hypyillä varustettu BodyStep tuo mukavaa lisäenergiaa muuten tylsään tuntikaavaan.
Nimikirjoitus pukuhuoneen seinässä


Vai voitko tämän suomennoksen jälkeen muuta väittää?
Alberto painottaa ohjelmassaan kahta asiaa: liiku tehokkaasti mutta hyvä ravitsemus ennen kaikkea! Mitään ei siis kannata lähteä tekemään tyhjin vatsoin ja palauttamista edistävät heti harjoituksen jälkeen nautitut välipalat (kuivattu leipä, porkkanat, taikajuoma) ja runsaat ateriat (älkää nuukailko niissä heinämäärissä!). Jos mieli on maassa, ja olet kahden vaiheilla lähteäkö salille vai jäädä kotiin syömään, valitse ilman muuta se jälkimmäinen (jos vain suinkin on mahdollista).

"Kattokaas tarkkaan pojat, niin setä näyttää..."
Salsatunti Napin kanssa, olé!

Manager Of The Team

Joukon vanhimpana ja viisaampana toimii tietysti maskotti manageri Nappi, joka on jo ehtinyt jättää kaiken kattavan urheilu-uran taakseen. Jokseenkin monissa karkeloissa mukana olleena muistiin on jäänyt niin eri raviratojen kiertosuunnat, esteratojen koristukset ja johteet sekä matkaratsastuskisakeskuksen toiminta. 


Nappi ja Roosa maailmanmestaruuskilpailuissa, kuva Napin albumi...
Nykyisin lajeista mieluisin on penkkiurheilu, jossa tärkeintä on kunnon katselueväät. Suosiossa ovat myös lajit, joissa fyysisen aktiivisuuden määrä on minimaalisin. Pääasia on, ettei tule hiki! Monenmoisissa kilpailuissa mukana olleena Penkkipena tiedostaa urheilun haasteet ja mahdollisuudet ja osaakin siten suunnitella parhaat neuvot tiimin niitä tarvitseville jäsenille. Ajoittain myös psykologin roolia toimittava Napsukka tarjoaa tukevaa olkapäätä sitä tarvitsevalle. Nenäliinojakin löytyy. 


"Meidän maskottien työ on ajoittain hyvinkin vaativaa!"

5 kommenttia:

 1. Heips. Minkäikäinen tuo teidän nappi on?
  Tosi mukavanoloinen blogi tämä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heipsan! Nappi on tänä vuonna 16-vuotias. Tarkempi esittely ponistä (ja muistakin) löytyy Päähenkilöt -sivulta.

   Poista