tiistai 7. huhtikuuta 2015

Aamutoimia

Kilpailun jälkeinen aamu valkeni kauniina auringon paistaessa. Harjauksen kautta pihalle ja piehtaroimaan! Uudet voittoriimut pääsivät myös testaukseen. 


Oona naureskelee Alpolle ja esittelee uutta riimuaan

Alpo haluaa piehtaroida ensin loppuun ja vasta sitten esitellä voittoriimuaan. 

Alpo ja jo vähän hiekkaiset timantit

Isot edellä ja pienet perässä3 kommenttia:

 1. Moikka! Nyt vasta löysin tämän blogin ja selailinkin pitkälti postauksia ja kuvia. Jossain vaiheessa tajusin, että ei hitto, noi nurkathan näyttää tutuilta :) Teillä on ilmeisesti hevoset ollu Soinilla ennen..? Itse olin ensimmäistä kertaa mr-kisoissa Liedossa eli ihan uusi laji mulle. Niistä hevosten kahluukuvista tuli mieleen kysyä, että onko ne paikat ollu jossain siellä Soinilla päin? Siellähän on niitä hiekkakuoppia, mutta mulla ei ole niistä pohjista ja veteen meno/ nousupaikoista mitään tietoa, enkä ole sinne viime vuonna uskaltanut umpimähkään lähteä.. Ja missä siellä olette käyneet kiipeilemässä? Vinkkejä hyvistä paikoista siis kaivataan :)

  T. Jenni

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maailma on pieni ;) Hienoa, että olet päässyt kokeilemaan lajia, mitäs pidit? Aiotko osallistua toistekin? Toivottavasti innostuksen kärpänen puraisi, on tämä vaan niin hieno laji.

   Osa maastoilukivista on hieman kauempaa ja osa meidän mökiltä. Hiekkakuoppia on kyllä lähempänä, mutta aika monessa on upotettuja autonromuja, äkkisyvää (johtuen aikanaan tehdyistä hiekkakaivuista) ja lisäksi suurin osa on yksityisten omistamia, joten niihin pitäisi mielestäni ensin kysyä käyttölupa.

   Poista
  2. Oli kyllä tosi kiva kokemus ja saatiin hyväksytty tuloskin :) Kyllä me toistekin osallistutaan, Urjalaan ei varmaan päästä, mutta kesäkuun alussa sitten ( olikohan Paimiossa..?). Kuntoa vaan lisää sekä hevoselle että kuskille :D

   Poista