maanantai 18. toukokuuta 2015

Vanhene kanssani osa 2

Oona muutti meille tammikuussa 2009 ja on ollut ilonamme jo kuuden vuoden ajan! Oona saapui meille perheestä, jossa se oli tottunut olemaan kahden tytön huomion keskipisteenä. Oona kotiutui meille nopeasti, sillä edelleenhän arvon Rinsessa sai nauttia kahden tytön palveluksista. 

Kiipeilemässä vuonna 2009 ja kesällä 2014

Jumppailua 2009 ja 2014

Profiilikuvia 2011 ja 2015
Oonan kanssa on kokeiltu kaikkea, mitä hevosen kanssa vaan voi kokeilla: on ajettu ravikilpailuissa (no okei, harjoitusravikilpailuissa), ratsastettu, hypätty, kahlattu, uitu, kiipeilty, ajeltu kieseillä ja reellä, kilpailtu matkaratsastuksessa kansallisella tasolla ja käyty kurkistamassa myös kv-maailmaan. Tämän hevosen kanssa luottamus on kasvanut puolin ja toisin yhteisten vuosien aikana, enkä usko että enää olisi olemassa asiaa, jota ei voitaisi yhdessä kohdata. 
Poseerausta yhdessä Hillan kanssa 2010, 2011 ja 2014

Kahlaamassa 2011 ja 2015

Kahden tytön hevonen 2009 ja 2014
Oona on opettanut meille tytöille aimo annoksen rohkeutta ja päättäväisyyttä. Tukaliakin tilanteita on ollut, mutta kaikesta on yhdessä selvitty. Oona on hevonen, josta positiivinen energia virtaa ratsastajaankin ja toisinaan on vaikeaa olla siinä hillitsijän roolissa kun kummankin pää sanoo, että nyt mennään!

Kahlaamassa Roosan kanssa 2011 ja 2014

Tiimikuvia 2011 ja 2014

Laukkailemassa 2009 ja 2014

Oonan ensimmäiset matkaratsastuskilpailut 2012 ja viimeisimmät 2015

Vaikka aloitinkin kilpailemisen matkaratsastuksessa Vantun kanssa muutamia vuosia ennen Oonaa, on Oona silti se, joka on saanut koko perheen hurahtamaan lajiin. Vantun kanssa kisareissulle lähdin kahdestaan joko isän tai äidin kanssa, Oonan matkassa on ollut alusta saakka koko perhe, jopa Nappi!

2013 ja 2015
Yllä olevasta kuvasta korostuu se, mikä kruunaa kaiken Oonan kanssa tekemisen: tehdään yhdessä, ollaan yhtä! Tässä kohtaa ei voi olla muistelematta tätä videota

Rohkeutta on olla oma itsenä,
löytää rinnalleen ystävä,
jonka kanssa voi kulkea kohti uusia haasteita.
Keskinäinen luottamus
takaa sen, että välillä voidaan rikkoa rajoja,
kokeilla jotain uutta,
onnistua ja epäonnistua,
oppia ja kehittyä,
yhdessä,
niin, että kummankin on hyvä olla,
tässä ja nyt,
ja vielä huomennakin.

- Hilla


2 kommenttia:

  1. ♥ Ei tässä voi muuta sanoa. Näitä on aina niin ihana lukea ja katsoa, muistella mitä on ollut ja mennyt, miten paljon on koettu yhdessä. Oona on kyllä selvästi mennyt eteenpäin kun katsoo kuvia. Olette tehneet hienoa työtä sen kanssa. :)

    VastaaPoista
  2. Onpa aivan ihana postaus! Monia vuosia vielä eteenkinpäin hienon hevosen kanssa!

    VastaaPoista