keskiviikko 20. toukokuuta 2015

Vanhene kanssani osa 3

Alpon kanssa vietämme vuosipäivää 28.5. Tarina on vasta aluillaan, mutta kaikki vaikuttaa lupaavalta. Toivomme saavamme viettää vielä vuosia yhdessä oman Aavikonruhtinaamme kanssa!

Ensimmäisiä kiipeilyjä kesäkuussa 2014, ja myöhemmin huhtikuussa 2015

Ihka ensimmäinen ratsastus toukokuun lopuusa 2014 ja heinäkuussa. 

Ratsastusta elokuussa 2014 ja huhtikuussa 2015. 
Alpo on kehittynyt ja muuttunut vuodessa hurjasti! Olemme oppineet tuntemaan toinen toisemme, ja lyhyesti kiteytettynä Alpossa on paljon samaa mitä Napissa. Pilke silmäkulmassa, voimia säästellen on työtapa, johon me olemme jo tottuneet. Ehkä juuri siksi Alpo tuntui heti alusta alkaen omalta. 

Yhteisiä hetkiä kesäkuu, heinäkuu ja elokuu 2014 ja huhtikuu 2015. 

Tiimimme on herättänyt perheessämme kiinnostusta ja olemme saaneet uusia jäseniä!
Alpon myötä tiimimme on kasvanut, sillä kisamatkoille mukaan ovat lähteneet myös veljemme! Alpo on koko perheen hevonen, joka uteliaalla herrasmieluonteellaan ja kuvankauniilla olemuksellaan on hurmannut myös naapurit. Ohikilkijat tervehtivätkin aina Alpoa, joka tarhasta vastaa tervehdyksiin kirkkain silmin päätään kohteliaasti nyökäyttämällä. Parhainta taitavat olla jutteluhetket naapurinsedän kanssa. Hevosmiehillä riittää yhteistä puhuttavaa. 

Kaverikuvia kevät 2015

Treenikuvia 2015
Laukka on parasta! Ensimmäiset laukat kesäkuussa, kisoissa heinäkuussa 2014, treenissä maalis- ja huhtikuussa 2015. 
Alpon kehitystä: kesäkuu 2014, lokakuu 2014, helmikuu 2015, toukokuu 2015
Alpon heikkous on ruoka, mutta tällä hetkellä ylipaino on historiaa, sillä yksi herran lukuisista lempinimistä "paksu" on pitänyt vaihtaa "luikku" :ksi. 

- Hilla


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti