sunnuntai 21. kesäkuuta 2015

Back in business!

Aluemestaruustaistojen jälkeen Alpo on saanut viettää kunnon laidunlomaa. Päivät ovat kuluneet laitumella ja yöt vietetään vielä sisätiloissa suojassa hyttys- ja polttiaisarmeijoilta, jotka tuntuvat villiintyneen näin kostean alkukesän johdosta. Tällä taktiikalla myös olemme yrittäneet pitää hieman Alpon ja Napin linjoista kiinni, molemmille kun laidunruoho tuntuu maistuvan enemmän kuin hyvin ja herrat tuntuvat olevan muutenkin Oonaa herkempiä lihomaan. 
Tänään kuitenkin Alpon lomat tuli lomailtua ja olikin aika palata takaisin työnääreen. Päätin mennä herran kanssa hetken kentällä, jonka jälkeen siirtyisin vielä pellolle laukkailemaan. Kuten arvata saattaa, virtaa Alpolla tuntui olevan vaikka muille jakaa ja Herra Arabialainen näyttikin heti alkuun hienoimmat kevätjuhlaliikkeensä, jotka oli ilmeisesti loman aikana ehtinyt kehitellä. Herra Arabialaisen suureksi pettymykseksi nämä hienot tanssiliikkeet eivät kuitenkaan saaneet hänen odottamaansa suurta arvostusta ja näin herra palasikin maanpinnalle ja malttoi keskittyä töihin. 


Pellolla oli sateiden johdosta vielä hieman märkää, joten Alpon pettymykseksi mitään rallittelulaukkaa emme tällä(kään) kertaa posottaneet menemään, vaan tyydyimme hieman maltillisempaan menoon. Alpo olisi kuitenkin mielellään posottanut täysillä takaisin tallille, mutta pienen neuvottelun jälkeen pääsimme yhteisymmärrykseen siitä, mitä tänään tehtäisiin. Otin laukkaa molempiin suuntiin, jonka jälkeen kevenneltiin loppuravit.  Tallissa tehtiin vielä porkkanavenytykset, jonka jälkeen suunnattiin takaisin laitumelle. Laitumella Alpo seurasi Oonan esimerkkiä piehtaroimalla itselleen kunnon mutakuorrutteen, jonka jälkeen herra sai hepulin ja kirmasi häntä soihtuna pukkipierulaukkaa Oonan ja Napin luokse laiduntamaan! Eipä näyttänyt äskeinen jumppatuokio kauheasti herraa rasittaneen ;)

- Roosa 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti