lauantai 18. heinäkuuta 2015

Pieni treenipostaus

Lähinnä itselle muistiin lyhyt postaus viime sunnuntain 12.7. treenistä. Nea lupautui jälleen avuksemme ja laukkatreeni radalla saatiin suoritettua kahden hevosen voimin. Olin jälleen radan varressa huutelemassa valmentamassa, vaan harmiksi kamera unohtui tällä kertaa kotiin. Kännykkäkuvat ja videopätkä saavat tällä kertaa kelvata kuvamateriaaliksi. 

Alkuun jälleen tuttuun tapaan käynnit ja ravit. Tällä kertaa laukkaosuus oli 30 minuuttia ja Oona ravasi 18-19 km/h ja Alpo laukkasi. Videolta näkee hauskasti, miten Oona johtaa joukkoa puksuttaen kuin höyryveturi tasaiseen tahtiin. Tuntuu että neidille on se ja sama seuraako Alpo kannoilla vai ei, kunhan "me Nean kanssa päätään eteenpäin!" Oona ei ollut aivan niin vieraskorea kuin viimeksi, vaan oli alkuun painanut vähän ohjalle. Alpo taas liitelee perässä kehitellen omia pikku kommelluksiaan, jotka nykyisin ovat onneksi lähinnä pään heiluttelua. Uutena toki mainittakoon söpön vaaleanpunaisen turvan rapsutusyrityksiä etujalan sääreen laukassa... 


Kummankin syke suoraan liikkeestä alle 100! Oonalla noin 90 ja Alpolla alle 80!! Ilmeisesti treenien vaativuttaa olisi jälleen aika nostaa... Ratsukot jäähdyttelivät vielä hölkkäämällä noin 6 km verran ja sitten pitkät loppukävelyt kotia kohti. 


Kännykällä kuvaamisen ihanuutta...


Loppuverkkaa
Virallinen valvoja tehtävässään odottamassa ratsukoita kotipihaan
Kiitos jälleen Nealle! Apuasi tarvitaan varmasti vielä! Ensi kerralla taas kamera mukaan...

- Hilla

2 kommenttia:

  1. Voisitteko kerto miten ja missä matkaratsastuksen voi aloittaa? Tarvitaanko siihen oma hevonen?

    VastaaPoista
  2. Kannattaa aluksi käydä starttikurssi ja niistä parhaiten tietoa saa SRL Matkaratsastus Facebook ryhmässä. Oma hevonen toki helpottaa mutta jos sinulla on hoito- tai vuokrahevonen riippuu pitkälti omistajasta miten sen kanssa on mahdollisuus treenaamiseen ja kilpailemiseen.

    VastaaPoista