torstai 17. joulukuuta 2015

Talviunilta heräilyä

Vai voiko tätä edes talveksi kutsua...

Koulu ja työt ovat pitäneet meidät molemmat siskokset kiireisinä ja, kun aikaa kirjoittamiselle sitten olisi ollut, eipä ole uusia kuvia tekstin kaveriksi. Näissä keleissä ei paljon ole kuvattavaa, pimeä tulee aikaisin ja lähes joka päivä sataa vettä kuin ämpäristä kaatamalla. Me olemme sen verran onnellisessa asemassa, että hevosten tarha/kenttä, sekä tallipiha ovat säilyneet suhteellisen kuivina muutamaa vesilammikkoa lukuunottamatta. Voin vain kuvitella sitä mutatuskaa, mitä osa on joutunut kärsimään nyt pitkin "talvea". Sympatiani sinne!  Nyt kuluva viikko ollaan saatu nauttia onneksi jo huomattavasti kuivemmista keleistä, mutta lunta silti kaivattaisiin tuomaan valoa pimeneviin iltoihin. 

Mitä meille sitten oikeen kuuluu? Alpo vietti Laitilan kisojen jälkeen hieman ansaittua lomaa, mutta nyt ollaan jo pikkuhiljaa palattu jälleen treenin pariin. Virtaa tuntuu herralla piisaavan, mutta yllättävän asiallisella linjalla ollaan kuintenkin pysytty. Oonan kanssa ollaan maastoiltu kotioloissa, sekä työskennelty kentällä. Neiti onkin ottanut kenttätyöskentelyn osalta ison harppauksen eteenpäin, ehkä joku päivä materiaalia neidin jumppatuokiosta eksyy jopa tänne. Entäpä sitten Nappi? Nappi on näyttänyt söpöltä, käynyt kärrylenkeillä sekä yksin, että Alpon kaverina, ja opettanut muutamaa pikkuihmistä ratsastuksen saloihin.

Vaikka kameralla ei ole pahemmin kuvia tullut räpsittyä, puhelimesta niitä löytyy senkin edestä...

Uudet lenkkikaverukset, Nappi ja Viko :)


Katoskin on jo ihan ok paikka.
 Tallinkoiran elämä on aika rentoo hommaa ;)

Viime myräkässä mänty oli kaatunut laitumen aitalankojen päälle. Ei hätää, Metsurikoira Siru hoitaa tämän!

Kyllä se aurinko joskus on paistanut!


Alpo sovittaa uutta loimea, Siru makutuomarina. 
Hillankin nilkka alkaa olla jo siinä kunnossa, että  maastoon uskaltaa lähteä käyntilenkeille. Kentällä Hilla onkin Oonalla ratsastellut jo useampaan otteeseen. 

Alkusyksystä tuli jonkun verran taas ajettua Oonallakin. Kunhan kelit tästä viilenevät ja pelto kuivuu, jatketaan tätä hommaa taas ehdottomasti!

Voihan sitä vesijumppaa harrastaa vielä joulukuussakin... Alpo ja Alpon uusi harrastus. Kekseliäs hevonen keksii kaikenlaista ajanvietettä tylsälle käyntilenkille ;)- Roosa

1 kommentti:

  1. Joo ei ihan kauheasti tule joulukuu mieleen noista kuvista/videoista :D

    Mukavaa Joulun odotusta, oli lunta tai ei!

    VastaaPoista