Hilla

Pumpulienkeli.com - blogin kirjoituksien takaa löytyy siskokset Hilla ja Roosa, jotka kirjoittelevat blogiin vuorotellen. 

Synnyin Turussa vuonna 1987 ja terveydenhoitajaksi valmistuin vuonna 2011. Perheeseeni kuuluvat Siru-koira, Pörrö-kissa sekä insinööri. Luonteeltani olen sosiaalinen, ja yleensä tulen juttuun kaikkien kanssa. Olen rauhallinen, mutta pyrin hyvin määrätietoisesti tavoitteisiini aikataulussa. En pelkää ruumiillistakaan työtä, vaan tarpeen tullen tartun itse niin porakoneeseen, vasaraan kuin sirkkeliinkin. Olen hieman kärsimätön, ja siksi usein tartun työhön itse sen sijaan että odottaisin ja odottaisin jonkun toisen sen tekevän.  Hurahdin hevosiin alakouluikäisenä, ja säännöllisen hevostelun aloitin ollessani 8-vuotias. Ensimmäinen kosketus "oman hevosen pitoon" tapahtui kesällä 2000, jolloin edesmennyt hevosemme Vanttu saapui kesähevoseksi meille. Vanhemmillani ei ollut hevostaustaa, vaan sain itse opetella kantamaan hevosenhoitajan ja myöhemmin omistajan vastuun. Onneksi minulla oli useampia kokeneempia ystäviä lähipiirissäni, joilta sain neuvoja aina tarvittaessa. Arvostan heiltä saamaani oppia paljon, ja siksi haluan olla helposti lähestyttävä ja neuvoa tarvitsevia. Sanonkin usein, että minulta saa aina kysyä mitä vain, ja jos en tiedä, niin siitä otetaan sitten selvää. Tyhmiä kysymyksiähän ei ole olemassa!


Hevosvahvuuteeni kuuluvat luonnollisesti blogimme päätähdet Nappi, Oona ja Ardas. Minulla on c-ajolupa, mutta tulevaisuudessa en näe itseäni enää kilvanajajana. Oonan kanssa kilpailemme kansallisella tasolla matkaratsastuksessa. 


Roosa kertoo faktoja Hillasta

  • Hilla on varsinainen totuudentorvi ja puhuu usein ennen kuin on ajatellut, mitä totuuksia sitä tulikaan lauottua
  • Hilla on hyvin voimakastahtoinen ja jos hän on päättänyt jotakin tehdä, tekee hän sen vaikka väkisin!
  • Hilla puhuu oikein sujuvaa keikyänmurretta, vaikkei sitä itse suostukkaan myöntämään
  • Hillan herkkua ovat salmiakit, lakritsit, sekä erityisesti noitapillit! Jos niitä haluaa karkkipussista syödä, kannattaa hamstrata niitä itselleen ennen Hillan tuloa apajille!
  • Hillaa kuvaa hyvin myös Muumien Pikku Myyn lausahdus: "En pidä siitä, että muut nukkuvat silloin kun olen hereillä, eikä toisinkaan päin hyvä ole!"