Roosa

Pumpulienkeli.com - blogin kirjoitusten takaa löytyy siskokset Roosa ja Hilla, jotka kirjoittelevat blogiin vuorotellen.Olen vuonna 1995 syntynyt opiskelija Turusta. Luonteeltani olen rauhallinen, ystävällinen ja huomattavasti isosiskoani hiljaisempi, ja harkitsen aina tarkaan ennen kuin toimin.


Lähes koko ikäni olen kulkenut isosiskoni Hillan perässä talleilla, mutta aktiivisempi hevosharrastus alkoi vasta vuonna 2001. Omia hevosia minulta löytyy tällä hetkellä kolme - blogimme päätähdet Nappi, Oona ja Ardas, jotka majailevat omassa tallissamme. Hevosten kanssa toimiessani olen määrätietoinen, rauhallinen, sekä tunnollinen, ja erityisesti matka- ja kouluratsastus ovat lähellä sydäntäni. 


Vapaa-aikani vietän hevosharrastuksen lisäksi elokuvia ja sarjoja katsoen, sekä musiikkia kuunnellen. Lisäksi harrastan myös säännöllisen epäsäännöllisesti videoeditointia. Videoitani ilmestyy lähinnä blogiimme ja videoni löydätkin helposti blogin oikeassa reunassa olevan tunnistelistan "video" - tunnisteen alta. 


Hilla kertoo faktoja Roosasta

  • Roosa tosiaan harkitsee tarkkaan, ennen kuin toimii: esimerkiksi siivoamista tai varusteiden pesua voi hyvinkin harkita useamman viikon, eikö voikin? 
  • Roosa pitää elokuvista eikä kuule eikä näe mitään muuta, kun elokuvan katseleminen on kesken
  • Irtokarkit ovat Roosan herkkua! Mitä kirpeämmistä karkeista on kyse, sen parempi!
  • Kun Roosan suututtaa, siitä seuraa piiiitkä hiljaisuus (voi käyttää silloin, kun haluaa ympärilleen hiljaisuutta)
  • Roosa osaa puhua eläinten kieltä ja saa vihaisimmankin luimukorvan höristämään korviaan lepertelyllään