Siru - joka paikan höylä

"Siru, Sirppu, koira-Siru"

Virallinen nimi: Southwind Golden Eye
Rotu: saksanpaimenkoira
Sukupuoli: narttu
Syntymämaa: FIN
Syntymäaika:25.7.2011, 6v.
Kasvattaja: Heli Säteri

Siru on innokas puuhastelija, joka ottaa osaa aina kaikkeen toimintaan. Siru lähtee ennakkoluulottomasti mukaan paikkaan kuin paikkaan, pääasia on, ettei tarvitse jäädä yksin kotiin. Suosikkipuuhista mainittakoon uiminen sekä hevosten kanssa lenkillä kisaaminen. 

Siru on kiltti ja pitää kaikenikäisten seurasta. Siru on jo hieman harjoitellut lapsenvahdinkin uraa huolehtimalla ystäviemme lapsista: jos lapsi poistuu liian kauas, käy Siru ohjaamassa hänet takaisin aikuisten luo kulkemalla ohitse ja saaden lapsen seuraamaan itseään. Sirun mielipuuhia ovat metsässä fysiikan lakien koetteleminen, Ferrarin kanssa leikkiminen sekä hevosenlannan salaa syöminen, ainakin näin talvisaikaan. Siru käy ahkerasti koirakoulussa opiskelemassa tottelevaisuuden saloja (=toko). Sinne Siru lähteekin hyvin mielellään ja on aina mukana kassin pakkaamisessa yrittäen joka kerta ujuttaa joukkoon omia tavaroitaan.


Sirulla on joitakin erityisominaisuuksia, joista mainittakoon peseytyminen. Usein voi olohuoneessa nähdä, miten kissamme lokoilee nojatuolissa pesten itseään. Siinä tuolinjuurella luonnollisesti Siru peseytyy samalla lailla, kuin kissat ikään, aloittaen etutassuista ja siirtyen siitä kylkiin. Hassu koira-Siru, hassu koira!

Lue lisää Sirusta