Team Pumpulienkeli.com

Team Pumpulienkeli.com koostuu neljästä jäsenestä: kahdesta matkaratsastuksesta kiinnostuneesta ratsastajasta ja kahdesta hevosmiestaitoisesta huoltajasta. Tiimin nimi Pumpulienkeli.com on peräisin vuonna 2009 rekisteröimästämme domainista. Nimen keksimisen taustalla ovat olleet elämämme ensimmäiset omat hevosemme: pumpulin pehmeän ja valkean karvapeitteen omaava Nappi sekä jo eläessään luonteensa puolesta enkelin arvonimen saanut Vanttu. Matkaratsastuskilpailuissa tiimimme tunnistaa liilasta väristä. 


Ratsastajat

Hilla

Roosa

Toisen ratsastaessa toinen luonnollisesti huoltaa ja toimii näin ratsukon henkilökohtaisena avustajana. Avustajan roolissa oleva auttaa hevosen ja ratsastajan varustamisessa, lähdössä, huoltaa reitin varrella, vastaanottaa maalissa ja avustaa eläinlääkärin tarkastuksessa. 
Huolto

Äitimme Johanna on ammatiltaan kätilö, joka hoitaa ja huoltaa sujuvasti hevosiakin. Äiti on hevosten käsittelijänä rohkea, jos vain Nappi ja Oona otetaan mukaan laskuihin. Tiukan paikan tulle äiti kyllä usein yllättää ja ylittää itsensä ja kykenee sellaisiinkin tekoihin, ettei olisi etukäteen uskonut. Äiti on se, joka huolehtii mielellään tallin käytävän siisteydestä, löytää kadonneet tavarat, pakkaa eväät kisamatkoille ja suunnittelee työvuoronsa kilpailukalenteriamme silmälläpitäen. Äidin näkeminen satulassa on harvinaista, ei edes joka vuotista herkkua. Mutta on hän kaikki meidän omistuksessamme olleet toki testannut!

Kisareissulle lähdettäessä äiti pakkaa niin kaksi kuin nelijalkaistenkin eväät. Äiti huolehtii siitä, että sekä hevonen että ratsastaja saavat huoltotauoilla syötävää ja juotavaa. Lisäksi äidin mukanaolo takaa sen, että hevoselle on aina tarjolla lämmin ja kuiva loimi, kun sitä tarvitaan. 

Isämme Olli-Pekka on hovikuskimme, ja hän on kuljettanut meitä hevosinemme uskollisesti paikkaan jos toiseenkin usean vuoden ajan. Isä toimii hovikuvaajanamme ja hän onkin harrastanut valokuvausta  melkein koko ikänsä. Filmikameroiden vannoutunut, suuri ihailija, joka kuitenkin tällä hetkellä kuvaa kahdellakin digitaalisella järjestelmäkameralla ja haaveilee kolmanne rungon ostamisesta... Isä on se, joka pitää huolen kuljetuskalustosta, osaa korjata melkein kaiken rikkoutuneen ja tekee parhaimmat kaupat koska on hyvä tinkaamaan. Isä on hevostenkäsittelijänä varma, onhan hän maatilan kasvatti. Isä ajaa mielellään hevosia, mutta on hänet satulassakin joskus nähty. 

Kilpailupäivänä isän päätehtävänä on kuljettaa hevonen ja huoltojoukot kilpailupaikalle, jonka jälkeen hän voi vapaasti keskittyä valokuvaamiseen. Reittiselostuksen jälkeen huollot suunnitellaan yhdessä isän kanssa, joka pohtii sopivia paikkoja myös valokuvauksellisesta näkökulmasta. Kun isä on ratissa, huolto on aina oikeassa paikassa oikeaan aikaan.